reklama

Marcowe mamy 2022

• Starter tematu Starter tematu julianap
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc wszystkim :) kilka dni temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy ostatni okres 16.06 mieszkam w uk wiec tutaj niestety usg w 12 tyg dopiero za tydzien mam rozmowe telefoniczna z polozna z tego co wiem tu wszystkie prawie spotkania beda telefoniczne troche mnie to martwi to moja pierwsza ciaza i jestem kompletnie w tym zielona mam 27 lat ciaza nie planowana i troche sie stresuje
Ja też jestem w UK, ale to mój ostatni miesiąc. Równo za tydzień wracam do Polski i w kontekście ciąży cieszy mnie to bardzo...

reklama
Czesc wszystkim :) kilka dni temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy ostatni okres 16.06 mieszkam w uk wiec tutaj niestety usg w 12 tyg dopiero za tydzien mam rozmowe telefoniczna z polozna z tego co wiem tu wszystkie prawie spotkania beda telefoniczne troche mnie to martwi to moja pierwsza ciaza i jestem kompletnie w tym zielona mam 27 lat ciaza nie planowana i troche sie stresuje
Hej ja mieszkam w Irlandii tu to samo choć lekarz przyjmuje już normalnie to na pierwsze grubsze badanie trzeba czekać do 12 tygodnia 😊

Nie zgodzę się. Ja w 6+2 miałam sam pęcherzyk pusty,tydzień później było widać coś w środku a w 9t normalnie już główkę,tułów. Akurat wczoraj przeglądam stare usg
Napawasz mnie nadzieją, czyli wciąż nie wszytko stracone. 5 sierpnia idę na kolejne badanie, będę według OM 9 tydzień, według dzisiejszego usg 7tc więc to powinno wszystko rozwiązać 🙏🏻😅
A ja jestem ciekawa waszego zdania na temat jazdy na rowerze 🙂 lubicie? Jeździcie wiedząc już o ciąży czy raczej unikacie?
Ja kompletnie unikam wszystkiego 😁😅 jestem jak królewna 😀👸
Tak, mnie wypadają garściami ostatnio...
Ja już się boję o moje włosy. Po ostatniej ciąży miałam już zakola, ledwo mi coś w nich odrosło 😒

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry