Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam super położna - wszystko mi pokazała, odpowiadała na serki pytań, a co najważniejsze, zawsze mówiła, że np. Są dwie szkoły. Do wszystkiego każdą mama dojdzie sama, ale jak tylko ktoś ma czas i znajdzie wartościową literaturę (fakt w necie jest sporo godnych polecenia stron) to pewnie, że tak. Ale o moim dziecku nic nie znalazłamJa jestem zdania, że warto jednak poszukać wiedzy jeszcze w czasie ciąży o takich podstawach jak pielęgnacja, karmienie piersią, o tym jak podnosić dziecko itp. Często młode mamy doznają szoku "bo on tylko wisi na piersi, nie da się odłożyć" a to jest zupełnie normalne i dobrze jest to wiedzieć i nastawić się na to psychicznie. Tylko do tego niekoniecznie potrzebne są typowe poradniki, jest masa dobrych blogów w internecie na każdy temat, prowadzonych przez specjalistów. Chyba, że chodziło Ci stricte o "instrukcje obsługi", one faktycznie nie mają sensu, bo każde dziecko ma inne potrzeby, ale warto wiedzieć jak stymulować rozwój i nie szkodzić.
Bardzo polecam naturalne kosmetyki! Ja mam azs, mój syn też, więc naturalne kosmetyki to podstawa. Jeśli nie masz blisko dobrze wyposażonej drogerii, w zwykłej możesz dostać kosmetyki chociażby tołpy. Nawet w biedronce kiedyś były- tylko tzw biedaseria (tańsza i mniejszy wybór). Do nawilżenia polecam aloes (99% wyciągu). Natura wymyśliła wszystko za nasDziewczyny, dziś wzięło mnie na kosmetyki i oczywiście okazało się, że krem, który stosowałam, w ciąży odpada. Pomijam już to, jak bardzo się wystraszyłam... Szukam czegoś bezpiecznego, zwykłego kremu nawilżającego (nie używam podkładów itd.) na dzień.
Może któraś z was mogłaby coś polecić? Albo odesłać do konkretnych produktów? Mam dość czytania kolejnych artykułów z listą składników niebezpiecznych, świra od tego dostaję.
Ja biorę utrogestan dopochwowy i totalnie nic mi nie jest. Zobaczysz jutro po aplikacji czy będziesz się tak czuła, mógł to być przypadek a mogły skutki uboczne. Wtedy powinien dobrać Ci inny albo doustnieLaski powiedzcie mi..
Dostałam od tego nowego gina progesteron w globulkach. Jest to mój pierwszy raz z takimi lekami.
Dzisiaj zaaplikowałam poraz pierwszy i traaagicznie się poczułam.
Nagle okropne mdłości, straszne zawroty głowy i ciemność przed oczami. Ledwo doszłam z łazienki do łóżka.
Czy to może być przez te globulki?
takDziewczyny czy na bol głowy mogę wziąć paracetamol? Dwie tabletki po 500 na raz?
Niestety nie...moje bóle głowy ostatnio trwały 3.5 dnia i myślałam, że zwariuję...A paracetamol Ci nie pomaga? Ja o dziwo po jednej tabl i drzemce poczułam ulgę , nie jest to całkowita ulgą ale i tak się cieszę
Ja dostałam właśnie to co ty.Ja biorę utrogestan dopochwowy i totalnie nic mi nie jest. Zobaczysz jutro po aplikacji czy będziesz się tak czuła, mógł to być przypadek a mogły skutki uboczne. Wtedy powinien dobrać Ci inny albo doustnie
Dzisiaj, od samego rana czuję się zwyczajnie. Nie mam brzucha i cyce bolą mnie tak lekko jak je tylko ścisnę. Chyba objawy ciąży mnie opuszczająa na wizytę jeszcze tak daleko...
...i nawet brzuch mnie dziś bolał tak lekko, rano i tylko raz...
Ja w poprzedniej ciazy w której brałam progesteron do 18 tc czułam się tragicznie , wymiotowałam dalej niż widzialam , bole glowy, uderzenia gorąca, no masakra. A teraz przy staraniach jeden cykl mialam także z progesteronem i czułam się tak samo. Stąd moje subiektywne odczucie ze takie samopoczucie jest od zwiększonego poziomu progesteronu. Zawsze możesz sprawdzić w ulotce, w punkcie o możliwych działaniach niepożądanych. Tylko nie odstawiaj bez konsultacji z lekarzem.Laski powiedzcie mi..
Dostałam od tego nowego gina progesteron w globulkach. Jest to mój pierwszy raz z takimi lekami.
Dzisiaj zaaplikowałam poraz pierwszy i traaagicznie się poczułam.
Nagle okropne mdłości, straszne zawroty głowy i ciemność przed oczami. Ledwo doszłam z łazienki do łóżka.
Czy to może być przez te globulki?