reklama

Marcowe mamy 2022

• Starter tematu Starter tematu julianap
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja mam dziś jakis gorszy dzien.. cały czas sie zastanawiam czy u mnie będzie wszystko ok.. Był tylko pęcherzyk ciążowy a następna wizyta 20.08.. Będę jutro próbować się gdzieś dostać na USG bo oszaleje z ta nie wiedzą co się tam dzieje, czy coś rośnie 😞
Jeśli ma Cię uspokoić to szukaj innego lekarza.
Ja jeszcze wczoraj się martwiłam czy będzie wszystko dobrze mimo że widziałam pęcherzyk i żółtkowy.
Dzisiaj jestem już jakas spokojna i czekam spokojnie do piątku 😊

reklama
Ja mam dziś jakig gorszy dzien.. cały czas zastanawiam czy u mnie będzie wszystko ok.. Był tylko pęcherzyk ciążowy a następna wizyta 20.08.. Będę jutro próbować się gdzieś dostać na USG bo oszaleje z ta nie wiedzą co się tam dzieje, czy coś rośnie 😞
Późno masz wizytę no ale to tak jakby było u mnie ja dopiero miałabym pierwsze usg jakoś na początku września więc ciezko by mi było wytrzymać. Poszłam prywarnie...ale rozważam jeszcze pójście gdzie indziej jakoś za 2 tygodnie może.

Późno masz wizytę no ale to tak jakby było u mnie ja dopiero miałabym pierwsze usg jakoś na początku września więc ciezko by mi było wytrzymać. Poszłam prywarnie...ale rozważam jeszcze pójście gdzie indziej jakoś za 2 tygodnie może.
niestety ale mają urlop 🤷‍♀️ ale będę próbować jutro dzwonić gdzieś indziej, mam nadzieję że coś znajdę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry