reklama

Marcowe mamy 2022

• Starter tematu Starter tematu julianap
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
każdy sprzęt jest inaczej ustawiony i dlatego te same mm daja inne wyniki
ja majac zarodek 4,6 mm mialam 6t1d ... wiec podejrzewam ze 6,7 daloby 6t3d ;) jakby przyjac ze zarodki rosna 1mm na dobe
dlatego nie powienno sie porownywac wynikow robionych przez innego gina na innym sprzecie bo jest niemiarodajny
A widzisz, czyli tak to. Bo już się zastanawiałam czy ja czegoś tu nie pojmuję 🙈

reklama
Też miałam dwa poprzednie porody przez cięcie. Pierwszy tak jak ty brak postępu porodu po 14 godz a drugi zbyt duże bobo i jak tylko przyszły skurcze brali mnie na stół . Myślę jak to tym razem będzie. Chciałabym spróbować naturalnie ale nie wiem czy to już nie za duże ryzyko po tych 2 wcześniejszych cc.
Też się nad tym dzisiaj zastanawiałam i wydaje mi się że od razu pójdą cesarką ze względów bezpieczeństwa ale no nie wiem pewnie będą mnie pytać. U mnie minęło 8 lat od ostatniej. Ja po pierwszym porodzie po paru dniach trafiłam ponownie na stół ponieważ położna mnie tak załatwiła że wdała się infekcja🤷‍♀️

Też miałam dwa poprzednie porody przez cięcie. Pierwszy tak jak ty brak postępu porodu po 14 godz a drugi zbyt duże bobo i jak tylko przyszły skurcze brali mnie na stół . Myślę jak to tym razem będzie. Chciałabym spróbować naturalnie ale nie wiem czy to już nie za duże ryzyko po tych 2 wcześniejszych cc.
Jeśli z blizną wszystko ok, to można próbować rodzić naturalnie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry