Smerfetka94
Fanka BB :)
AA No chyba że takTa moja będzie pierwszą i chyba dlatego [emoji28]
Ale ja np w pierwszej byłam mega spokojna. Teraz inaczej. Mniej cierpliwa jestem i jakbym nic o ciąży nie wiedziała
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
AA No chyba że takTa moja będzie pierwszą i chyba dlatego [emoji28]
Wez sobie moją córę.Nie no Dziewczyny, ja mam dośćWczoraj mdłości od rana aż do północy kiedy wreszcie udało mi się zasnąć. Dzisiaj rano od razu mnie mdliło, ale myślałam że to z głodu. Zjadłam, godzinę było ok i od nowa... Tak mnie mdli, że aż robi mi się słabo. Nie umiem ani posprzątać, ani ugotować. Mąż jest po nocce, chciałam zabrać młodego na plac zabaw, żeby go nie budził, ale boje się, że w końcu zemdleje, bo tak się czuję. Do tego młody ma fazę na udawanie na zmianę dinozaura i goryla, krzyczy na cały głos i żadne prośby nie pomagają
![]()
W piątek lekarzowi mówiłam tak samo. Raz super za chwilę czarne myśli.to dobrzeoby dalej z takim nastawieniem
u mnie to różnie
wczoraj było gorzej, dziś już lepiej , i chyba tak będzie w kółko na zmianę z tym zamartwianiem się
![]()
Ja za mało odpukałam pisząc wcześniej, że dzisiaj super. Było super dopóki nie zjadłam śniadania i nie napiłam się wody. Eh. Mój młody dzisiaj ma fazę na mówienie na zmianę mamaamamama, taatatatat, łałałałaNie no Dziewczyny, ja mam dośćWczoraj mdłości od rana aż do północy kiedy wreszcie udało mi się zasnąć. Dzisiaj rano od razu mnie mdliło, ale myślałam że to z głodu. Zjadłam, godzinę było ok i od nowa... Tak mnie mdli, że aż robi mi się słabo. Nie umiem ani posprzątać, ani ugotować. Mąż jest po nocce, chciałam zabrać młodego na plac zabaw, żeby go nie budził, ale boje się, że w końcu zemdleje, bo tak się czuję. Do tego młody ma fazę na udawanie na zmianę dinozaura i goryla, krzyczy na cały głos i żadne prośby nie pomagają
![]()
Mi by to nie przeszkadzało, gdyby nie fakt, że budzi mężaWez sobie moją córę.
Śpiewa cały dzień. Nieważne czy się bawi, ogląda, czy robi siku. Wszędzie, cały czas![]()
AA No chyba że tak
Ale ja np w pierwszej byłam mega spokojna. Teraz inaczej. Mniej cierpliwa jestem i jakbym nic o ciąży nie wiedziała
W jakim wieku jest twój synek? U nas jeszcze w przerwach między byciem gorylem a dinozaurem negocjuje, żeby jechać do dziadków. Dobrze, że za jakieś 2-3 tygodnie się tam przeprowadzamy, bo kończymy remont swojego piętra i będzie mógł do nich chodzić kiedy będzie chciał, a ja nie będę wiecznie słuchać "baba! dziadzia!"Ja za mało odpukałam pisząc wcześniej, że dzisiaj super. Było super dopóki nie zjadłam śniadania i nie napiłam się wody. Eh. Mój młody dzisiaj ma fazę na mówienie na zmianę mamaamamama, taatatatat, łałałałai tak co chwila. Rety
![]()
MasakraNie wpuszczaja...
Wiekszosc kolonii dziececych odwolali. Pozamykali wiekszosc atrakcji dla dzieci i młodzieży