Elencza
Fanka BB :)
Mogę wiedzieć, jak znaleźć grupę? Prosiłam o dodanie, ale nie wiem, gdzie szukać...:/Mogą, mogaStaż na forum nie jest wazny
Po prostu tam chcemy dzielić się już prywatnymi sprawami. Dopisuję do listy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mogę wiedzieć, jak znaleźć grupę? Prosiłam o dodanie, ale nie wiem, gdzie szukać...:/Mogą, mogaStaż na forum nie jest wazny
Mi powiedziała że najbezpieczniej po 16 tygodniu. Kobiety w ciąży ponoć są na pierwszym miejscu pod względem ryzyka ciężkich powikłań i śmierci. Opowiadała o znajomym lekarzu z Grudziądza który przekazwyal dziecko tacie, mama zmarla. Miał kilka takich przypadków. Sama nie wiem co myślećHej Dziewczyny lekarz dziś zasugerował mi abym po pierwszym trymestrze zaszczepila się na covida... Jak wy się na to zapatrujecie?
Ja też jeszcze nie dostałam dodanaMogę wiedzieć, jak znaleźć grupę? Prosiłam o dodanie, ale nie wiem, gdzie szukać...:/
Hej, prosimy o wiadomość w jaki sposób jest się dodawanym na prywatną grupę ? Czy ktoś musi nas zatwierdzić, czy Ty możesz? W parę dziewczyn tutaj zostałyśmy…Mogą, mogaStaż na forum nie jest wazny
Ooo tak bardzo mi przykroDziewczyny, leżę w szpitalu. Dzisiaj poroniłam, za kilka godzin będę miała łyżeczkowanie.
A wam życzę zdrowych, udanych, bez problemowych ciąż.
Trzymajcie się zdrowo [emoji847]
Ja identycznie. 2 dawka 30 maj ovu 5 czerwiecJak przyjmowałam druga dawkę, to nie liczyłam, że w tym cyklu się uda [emoji85] to był jedyny cykl w którym odpuściłam sobie trochę.
Zgłosiłam Was dziewczyny i wielokrotnie o tym pisałam, że osoby do grupy dodaje adminka.. Caly proces krok po kroku opisałam dwa czy trzy dni temu żeby Wam wyjaśnić. Trzeba czekać. Nie wiem ile to zajmieHej, prosimy o wiadomość w jaki sposób jest się dodawanym na prywatną grupę ? Czy ktoś musi nas zatwierdzić, czy Ty możesz? W parę dziewczyn tutaj zostałyśmy…
To nie jest od ręki. Czeka się kilka dni, tydzień. Nie wiem.Mogę wiedzieć, jak znaleźć grupę? Prosiłam o dodanie, ale nie wiem, gdzie szukać...:/
Zgłosiłam Was dziewczyny i wielokrotnie o tym pisałam, że osoby do grupy dodaje adminka.. Caly proces krok po kroku opisałam dwa czy trzy dni temu żeby Wam wyjaśnić. Trzeba czekać. Nie wiem ile to zajmie![]()