agabaj92
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro trzymaj się cieplutkoDziewczyny, leżę w szpitalu. Dzisiaj poroniłam, za kilka godzin będę miała łyżeczkowanie.
A wam życzę zdrowych, udanych, bez problemowych ciąż.
Trzymajcie się zdrowo [emoji847]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykro trzymaj się cieplutkoDziewczyny, leżę w szpitalu. Dzisiaj poroniłam, za kilka godzin będę miała łyżeczkowanie.
A wam życzę zdrowych, udanych, bez problemowych ciąż.
Trzymajcie się zdrowo [emoji847]
Tak, straszny. Próbuje jeść po troszkę, co kilka godzin. Czasem pomaga na mdłości, a czasem je wzmaga, brak reguły. Dzis jest gorszy dzień :/Czy ktoś tez ma straszny jadłowstręt? Jak sobie radzicie z tym?
Hej, ja podobny wiek ciaży i też UK. Powiem Ci, że jestem tym wszystkim tutaj przerażona i boje sie jak to bedzie z nimi. Bylam dzis na badanie krwi GP zlecil i nie mogł pielegniarz pobrac, nigdy tak nie mialam, ale z nimi wszystko mozliwe.Ja dzis o 13:15 mam rozmowe z polozna w uk troche inaczej to dziala wy dziewczyny to powinnyscie sie cieszyc ze macie badania i wszystko ja dzis 6t0 i nawet ginekolog mnie nie widzial co dopiero jakies badania z krwi![]()
sprawdzajcie w wiadomościach prywatnych za wiadomością od adminki z linkiemMusiała mi gdzieś umknąć ta informacja. Dzięki i w takim razie cierpliwe czekamy![]()
Hej witam się i ja. Ciąża 3 obecnie 7t0d wczoraj usg, serduszko pieknie bije ❤