Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W tej ciąży mogę chodzić spać z kuramiDziewczyny, też wieczorami jesteście takie zmęczone? W pracy jakoś daje radę, ale po powrocie do domu mam siłę na tyle, żeby leżeć, a potem spać o 21-22…Mamy z doświadczeniem - czy w drugim trymestrze naprawdę jest lepiej z poziomem energii? Bardzo na to liczę
![]()
Bez drzemki nie funkcjonuje, a wieczorem kładę się 22-23 (wcześniej z 2 godziny później, więc u mnie, to wcześnieDziewczyny, też wieczorami jesteście takie zmęczone? W pracy jakoś daje radę, ale po powrocie do domu mam siłę na tyle, żeby leżeć, a potem spać o 21-22…Mamy z doświadczeniem - czy w drugim trymestrze naprawdę jest lepiej z poziomem energii? Bardzo na to liczę
![]()
Dziękuję Ci bardzo kochana za pomoc ❤Dobra dziewczyny! Te, które chcą się dodać do grupy, to bardzo proszę o polubienie tego konkretnego postu, to prześlę do moderatorki, żeby bidulka miała mniej do roboty![]()
Gratuluję!!I ja po wizycie![]()
1cm szczęścia z bijącym serduszkiem, wspaniały widok
![]()
Też mam krwiaka. Z wizyty na wizytę jest mniejszy, więc mam nadzieję, że sam się w końcu wchłonie. Mój lekarz bardzo mnie uspokoił - powiedział, żeby się nie forsować, ale żyć normalnie. I tego się trzymamHej dziewczynydzisiaj mialam wizyte i dzidziusiowi bije juz serduszko z czego sie bardzo cieszę
jednak martwi mnie coś innego..Mam krwiaka w macicy. Lekarka zabronila mi się przemęczać i dźwigac. Moje pytanie jest takie czy znacie przypadki z krwiakiem, w których ciąża zakończyła się sukcesem? Albo może Wy same to przechodzicie? Czy bardzo niebezpieczne to jest? Z góry dziękuję kochane za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie
![]()
Jak dużego masz krwiaka?Hej dziewczynydzisiaj mialam wizyte i dzidziusiowi bije juz serduszko z czego sie bardzo cieszę
jednak martwi mnie coś innego..Mam krwiaka w macicy. Lekarka zabronila mi się przemęczać i dźwigac. Moje pytanie jest takie czy znacie przypadki z krwiakiem, w których ciąża zakończyła się sukcesem? Albo może Wy same to przechodzicie? Czy bardzo niebezpieczne to jest? Z góry dziękuję kochane za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie
![]()
Mój poziom energii nie spada, w pierwszej ciąży do końca był wysoki, teraz zapowiada się podobnie. Ale na pewnie w drugim jest tak.. bezpieczniej.. już nie martwisz się o wszystko, a zaczynasz myśleć o porodzieDziewczyny, też wieczorami jesteście takie zmęczone? W pracy jakoś daje radę, ale po powrocie do domu mam siłę na tyle, żeby leżeć, a potem spać o 21-22…Mamy z doświadczeniem - czy w drugim trymestrze naprawdę jest lepiej z poziomem energii? Bardzo na to liczę
![]()