• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2022

• Starter tematu Starter tematu julianap
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
My mamy chyba ten sam dzień ciąży. Ja dziś 8+0, w środę miałam taki sam jak Ty. 😀 Jak samopoczucie ?
Na to wygląda ❤️😄 u mnie z miesiączki dziś 8+0, z usg pewnie 3 dni mniej, patrząc jak było już dwa razy na wizycie 😊 samopoczucie... Bywa bardzo różnie 😉 ostatnio najbardziej dokucza mi zgaga, w zasadzie mnie nie opuszcza... Poza tym senność, nudności (na szczęście nie cały czas 🌸), ciągnięcia podbrzusza, wzmożony apetyt 🙈 Ale chyba pożegnałam zaparcia, ufff, byle juz nie wróciły 😶 a u Ciebie jak?

Właśnie odwrotnie- teraz w żadnej apteczce nie znajdziesz już wody utlenionej ! Odkaża, ale utrudnia gojenie się ran.
Faktycznie, poczytałam i masz racje. W artykule, który przeczytałam było napisane, że prawie nie zabija bakterii. Z kolei actenisept ktory ma w stężeniu 2% fenoksyetanolu jest nieodpowiedni dla kobiet w ciąży ale podobno są zamienniki ze stężeniem 1%.
W dzisiejszych czasach wszystko ma swoje wady i zalety, najlepiej korzystać ze wszystkiego z glowa :)

reklama
Cześć, dzisiaj postanowiłam dołączyć do forum, zawsze to raźniej poradzić się i pogadać z innymi dziewczynami w podobnej sytuacji:) pierwsza ciąża poroniona niecałe 2 lata temu w 9 tyg. teraz termin wg USG na 8 marca, wg miesiączki na 11 marca. Na razie jest ciężko jeśli chodzi o objawy. Zaczęło się tak w piątym tygodniu- mdłości, czasem wymioty, osłabienie, brak energii, senność, słaby apetyt i trzyma z przerwami do teraz. Jak jest u Was? Miło mi Was poznać :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry