Imagi_nacja
Fanka BB :)
Może lekarz mocno przyciskał przy usg. A miałaś tylko brzuszne usg czy dopochwowo tez?Dziewczyny ja wczoraj miałam prenatalne, dziś plamienia ze śluzem brązowe i lekko żółte.już się martwię
Czy tak miałyście po badaniach?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może lekarz mocno przyciskał przy usg. A miałaś tylko brzuszne usg czy dopochwowo tez?Dziewczyny ja wczoraj miałam prenatalne, dziś plamienia ze śluzem brązowe i lekko żółte.już się martwię
Ja bym poszla do lekarza z tymi objawami, pilnie.Dziewczyny ja wczoraj miałam prenatalne, dziś plamienia ze śluzem brązowe i lekko żółte.już się martwię
jesli usg bylo przez brzuch to ja skonsultowalabym sie z ginekologiem od razu a jesli przezpochwowe to wiem ze czasami tak sie zdarza ale tez zadzwonilabym do swojego ginekologa. Leciej skonsultowac niz potem pluc sobie w brode ze olalam.Dziewczyny ja wczoraj miałam prenatalne, dziś plamienia ze śluzem brązowe i lekko żółte.już się martwię
Dopochwowo z dwa trzy razy, bo później przez błony brzuszne nie mógł zobaczyć. Trochę uścisnął, żeby maluszek się obróciłMoże lekarz mocno przyciskał przy usg. A miałaś tylko brzuszne usg czy dopochwowo tez?
Możliwe ze tak, dobrze ze masz za tydzień wizytę. Często dziewczyny piszą ze właśnie po usg dopochwowym miały plamienia tak samo jak po pobieraniu cytologi, a może ten krwiak już się oczyszczaNapisałam do ginekologa, za tydzień w środę mam wizytę. Dwa tyg temu miałam krwiaka 0,5cm możliwe, ze się osusza i oczyszcza. Nic mnie nie boli poza tym.
Żadnej krwi nie ma. Możliwe, ze wczoraj podczas tego badania mnie lekko podrażniło. Ja mam bardzo delikatna błonę i naczynia.
Nie, nigdy mi się nie zdarzyło.Dziewczyny ja wczoraj miałam prenatalne, dziś plamienia ze śluzem brązowe i lekko żółte.już się martwię