Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Spokojnie ja też tak mam i jest to mój jedyny objaw ciążyKurcze, jak mnie zakłuje prawy jajnik, to aż się skrzywię na twarzy. Błagam, powiedzcie, że też was tak czasami mocno zakłuje...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spokojnie ja też tak mam i jest to mój jedyny objaw ciążyKurcze, jak mnie zakłuje prawy jajnik, to aż się skrzywię na twarzy. Błagam, powiedzcie, że też was tak czasami mocno zakłuje...
Czy takie jednorazowe plamienie to zapowiedź poronienia?Dziewczyny a ja przed chwilą dostałam biegunki a na koniec zauważyłam, że mój śluz jest różowyjak na początku okresu
ale bardzo mało go było, nic mnie przy tym nie boli
Ja już bym była na IP, Jeżeli masz możliwość to jedz do szpitala, lepiej być raz za dużo niż za małoCzy takie jednorazowe plamienie to zapowiedź poronienia?Śluz nadal jest różowy, ale nic mnie nie boli
I też miałaś takie delikatnie zabarwiony śluz?Ja już bym była na IP, Jeżeli masz możliwość to jedz do szpitala, lepiej być raz za dużo niż za mało
Mowie ze ja juz bym na Twoim miejscu jechała do szpitala. Rok temu poronilam a zaczęło się właśnie od niewinnego plamienia.I też miałaś takie delikatnie zabarwiony śluz?
Dokladnie tak jak piszesz duzo kobiet ma ektopie tak mi mowila moja ginekolog w Polsce. W zeszlym roku przed poprzednia ciaza doktor wykryla ja i u mnie. Jednak powiedziala, zebym najpierw spokojnie zaszla w ciaze i potem sie zobaczy czy ja w ogole ruszac, a moze sama zniknie po ciazy, tak tez sie czesto zdarza.Cieszę się, że wszystko wskazuje na ciążętydzień to niby tak niewiele, a na pewno będzie się dłużyło
a co do nadżerki. Nadżerki nie da się zobaczyć oczami. Do tego jest potrzebny sprzęt. 30% kobiet ma ektopie a nie nadżerkę (w tym ja). Z nią się nic nie robi. To po prostu taka budowa. Więcej o tym pisze lekarz ginekolog na insta. W ogóle mogę wam dziewczyny polecić kilka ciekawych profili na instagramie lekarzy, którzy dzielą się wiedzą. Ogrom wiedzy
jeśli chcecie
![]()
Marta Wójcik on Instagram: "◽(więcej o tym w zapisanej relacji "nadżerka≠ektopia") "Nadżerka" szyjki macicy? Wypalamy!? NIE ! Byłaś u ginekologa na zwykłej wizycie kontrolnej i otrzymałaś diagnozę: ma Pani nadżerkę, którą trzeba wypalić/wymrozić/us
1,880 likes, 172 comments - lek.marta.wojcik on January 2, 2021: "◽(więcej o tym w zapisanej relacji "nadżerka≠ektopia") "Nadżerka" szyjki macicy? Wypalamy!? NIE ! Byłaś u ginekologa na zwykłej wizycie kontrolnej i otrzymałaś diagnozę: ma Pani nadżerkę, którą trzeba wypalić/wymrozić/usunąć w...www.instagram.com
Ja wczoraj plamilam i dalej w sumie b.delikatnie plamie. Byłam u gina i dał mi duphaston i kontrola za 10 dni.Czy takie jednorazowe plamienie to zapowiedź poronienia?Śluz nadal jest różowy, ale nic mnie nie boli
Mnie ostatnio tak zabolal, jak wstałam szybko z łóżka, że aż z bólu się zatrzymalam i skulilam. I myślę, że to normalne, bo dużo się tam dzieje terazKurcze, jak mnie zakłuje prawy jajnik, to aż się skrzywię na twarzy. Błagam, powiedzcie, że też was tak czasami mocno zakłuje...
Czasami i mnie zakluje. Wczoraj to mialam dosyc mocne bole jakby okresowe, a dzisiaj juz spokojKurcze, jak mnie zakłuje prawy jajnik, to aż się skrzywię na twarzy. Błagam, powiedzcie, że też was tak czasami mocno zakłuje...