reklama

Marcowe mamy 2022

• Starter tematu Starter tematu julianap
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cieszę się, że wszystko wskazuje na ciążę 🙂 tydzień to niby tak niewiele, a na pewno będzie się dłużyło 😄 a co do nadżerki. Nadżerki nie da się zobaczyć oczami. Do tego jest potrzebny sprzęt. 30% kobiet ma ektopie a nie nadżerkę (w tym ja). Z nią się nic nie robi. To po prostu taka budowa. Więcej o tym pisze lekarz ginekolog na insta. W ogóle mogę wam dziewczyny polecić kilka ciekawych profili na instagramie lekarzy, którzy dzielą się wiedzą. Ogrom wiedzy 🙂 jeśli chcecie

Dokladnie tak jak piszesz duzo kobiet ma ektopie tak mi mowila moja ginekolog w Polsce. W zeszlym roku przed poprzednia ciaza doktor wykryla ja i u mnie. Jednak powiedziala, zebym najpierw spokojnie zaszla w ciaze i potem sie zobaczy czy ja w ogole ruszac, a moze sama zniknie po ciazy, tak tez sie czesto zdarza.

Kurcze, jak mnie zakłuje prawy jajnik, to aż się skrzywię na twarzy. Błagam, powiedzcie, że też was tak czasami mocno zakłuje...
Mnie ostatnio tak zabolal, jak wstałam szybko z łóżka, że aż z bólu się zatrzymalam i skulilam. I myślę, że to normalne, bo dużo się tam dzieje teraz:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry