reklama

Marcowe mamy 2022

• Starter tematu Starter tematu julianap
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U mnie na wizycie już niby coś tam było widać, ale gin powiedział żeby się nie nastawiać i poczekać na połówkowe.
Też tak pomyślałam, i dlatego się zastanawiam czy na wizycie kontrolnej cos może być widać tylko wiadomo że gorszej jakości jest ten sprzęt niż na Prenatalnych, u mnie też już stwierdzia Pani na Prenatalnych że tu ewidentnie widać chłopczyka tylko nie na sto procent prawdopodobnie, ale może mieć rację bo z corka czułam się bardzo dobrze cała ciaze no może ma koniec mi było ciężko a teraz to od samego pocztku jest mi ciężko a to dopiero początek

reklama
Też tak pomyślałam, i dlatego się zastanawiam czy na wizycie kontrolnej cos może być widać tylko wiadomo że gorszej jakości jest ten sprzęt niż na Prenatalnych, u mnie też już stwierdzia Pani na Prenatalnych że tu ewidentnie widać chłopczyka tylko nie na sto procent prawdopodobnie, ale może mieć rację bo z corka czułam się bardzo dobrze cała ciaze no może ma koniec mi było ciężko a teraz to od samego pocztku jest mi ciężko a to dopiero początek
Oczywiście że może być coś widać, zależy jaki sprzęt ma lekarz. Mi lekarz na zwykłej wizycie mierzy wszystko, brzuszek, kosc udowa, sprawdza mozg i wszystko co się da. O płci już dawno wiem i to niejednokrotnie potwierdzone

Bardzo możliwe, że odmienne objawy mogą świadczyć o innej płci. Szwagierka przy córce czuła się w miarę a druga ciąża z synek całkiem inna, bardziej męcząca. Ale niestety może to też być mylące :)

U mnie pani doktor w 13+0 powiedziała, że wg niej na 99% dziewczynka ale to na dodatkowej wizycie prywatnej bo u osoby prowadzącej moją ciążę na NFZ nie usłyszałam ani słowa o płci. Czasami przed połówkowymi nie chcą mówić. :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry