U nas tylko kręcili nosem, że po co taki duży, po co trzy pokoje (Chociaż ma 120m użytkowej, i ze to będą przyszłe pokoje dla dzieci)Wiem o czym mówisz, u nas to samo. Kręcili nosem na naszą budowę, ale trochę pomogli na szczęście też.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U nas tylko kręcili nosem, że po co taki duży, po co trzy pokoje (Chociaż ma 120m użytkowej, i ze to będą przyszłe pokoje dla dzieci)Wiem o czym mówisz, u nas to samo. Kręcili nosem na naszą budowę, ale trochę pomogli na szczęście też.
DziekujeWspółczuję. Ja leżałam ponad miesiąc z krwiakiem i wiem, że każdy dzień to stres i nerwy. Bądź dobrej myśli, może wszystko niedługo się unormuje i ciąża będzie bezpieczna![]()
My będziemy się przeprowadzać akurat chwilę po narodzinach w kwietniu dom nam się buduje i do kwietnia mąż powinien zdążyć wykończyć. Bo to mieszkanie sprzedaliśmy ale wynajmujemy je do czasu ukończenia budowy. Też muszę się wziąć za porządki, ale nic mi sie nie chceWłaśnie mam dzisiaj w planach porządki, za miesiąc będziemy się wyprowadzać i staram się powoli jakoś pakować, żeby później było mi lżej![]()
Ewa26.03
Mnie tez się nic nie chceMy będziemy się przeprowadzać akurat chwilę po narodzinach w kwietniu dom nam się buduje i do kwietnia mąż powinien zdążyć wykończyć. Bo to mieszkanie sprzedaliśmy ale wynajmujemy je do czasu ukończenia budowy. Też muszę się wziąć za porządki, ale nic mi sie nie chce![]()
Mnie tez się nic nie chceto przesilenie jesienne chyba
Co sobie coś zaplanuję to tak mi się nie chce że przekładam na następny dzieńMnie tez się nic nie chceto przesilenie jesienne chyba
Trochę mi się skojarzyło z filmem "nigdy w życiu" jak Ci rodzice pytali czy nie może tego domu mniejszego zbudowaćOj tak…moi teściowie nie są jacyś najgorsi, ale raczej w niczym nam nigdy nie pomogli. I to był mój najgorszy błąd przeprowadzać się po ślubie do teściów bo mega to męczące, bo to ich dom i robią sobie wiadomo co chcą, a człowieka to meczy dlatego nie ma to jak mieszkać samemu bez żadnych rodzicówA tym bardziej jak będą dzieci, to właśnie obawiałabym się ze teściowa mogłaby się wtrącać, albo łazić nocą jakby dzieci płakały
![]()
Tak, po krwiaku nie ma śladu a ginekolog mówi, że ciąża wzorowaDziekujeA teraz już normalnie funkcjonujesz ?
No ja właśnie zamiast brać się za porządki to przysnęłamMy będziemy się przeprowadzać akurat chwilę po narodzinach w kwietniu dom nam się buduje i do kwietnia mąż powinien zdążyć wykończyć. Bo to mieszkanie sprzedaliśmy ale wynajmujemy je do czasu ukończenia budowy. Też muszę się wziąć za porządki, ale nic mi sie nie chce![]()
Od paru dni, to nawet obiadu mi się nie chce robićCo sobie coś zaplanuję to tak mi się nie chce że przekładam na następny dzień