Imagi_nacja
Fanka BB :)
Ja na razie tylko pozmywalamWiecie co jednak wstałam, włączyłam pralkę na czyszczenie i idę na zakupy bo zobaczyłam, że ani jednego owocu nie mamwrócę to chyba jednak zrobię te porządki
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na razie tylko pozmywalamWiecie co jednak wstałam, włączyłam pralkę na czyszczenie i idę na zakupy bo zobaczyłam, że ani jednego owocu nie mamwrócę to chyba jednak zrobię te porządki
![]()
Ja mam na szczęście obiad z wczorajJa na razie tylko pozmywalamA 14 chyba wezmę się w końcu za obiad
dzisiaj mega leniwy dzień
HahaJa mam na szczęście obiad z wczorajale na sobotę robię tort i jak wiem, że muszę zacząć w środę i dopiero w sobotę rano skończę to na samą myśl jestem zmęczona
![]()
Ja to robię tak szybko żeby tylko do piekarnika. Jakieś skrzydełka, karkówka czy cośHahaja to od tygodnia gdzieś nie mam weny na obiady, zero pomysłu, zero chęci najlepiej bym zamówiła żeby mi gotowe przywieźli
![]()
U mnie na odwrót, mój nie je mięsa w ogóle i muszę zawsze jakieś ryże, makarony i warzywa robićJa to robię tak szybko żeby tylko do piekarnika. Jakieś skrzydełka, karkówka czy cośmój to nawet nie tknie makaronu i ryżu więc ciągle mamy ziemniaki
![]()
No to muszę przyznać, że masz gorzej bo to jednak trzeba coś pokombinować,U mnie na odwrót, mój nie je mięsa w ogóle i muszę zawsze jakieś ryże, makarony i warzywa robić![]()
ale mamy już córkę 4 letnią, mieszkanie ma dwa pokoje i jeden jest jej i mała już ma problem gdzie ta siostra będzie miała pokójJa mieszkam na 34m jeszcze z takim dziwnym ułożeniem, że łazienka jest większa od sypialniwięc te 55m to dla mnie jak pałac
![]()
Dlatego ja z mężem myśląc o domu, od razu myślałam o tym ze chcemy mieć dzieci i chcemy żeby później miały swoje pokojeale mamy już córkę 4 letnią, mieszkanie ma dwa pokoje i jeden jest jej i mała już ma problem gdzie ta siostra będzie miała pokójbo raczej nie z nią
więc metry metrami haha a dziecko ma swoje zdanie
![]()
Ale masz dobrzeA ja właśnie wracam z rzęs, zaraz idziemy na obiad później kino a później kolacjatak to ha lubię
![]()