Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak mi się wydajeMagda933 wydaje mi sie, ze wazne ze sie miescisz. Nie ma znaczenia czy blosko granicy. Nie masz sie czym martwic.
To ja z kolei nie jem dużo słodkiego, w ogóle mało co jem a przybieram ostatnio szybko na wadzeTeż tak mi się wydaje
Tylko nie wiem jak patrzą na wyniki jak się jest w ciąży, ewentualnie każe mi ograniczyć słodkieogólnie to jem dużo słodkości i na bank przekraczam normę dziennego spożywania cukrów
ale nie mam nadwagi ani nic z tych rzeczy więc myślę że jest sponio
![]()
Ja też mam 7 na plusieTo ja z kolei nie jem dużo słodkiego, w ogóle mało co jem a przybieram ostatnio szybko na wadzeaktualnie już plus 7 kg. A planowałam w całej ciąży przytyć między 7 a 9, trochę nie wyszło
![]()
To ja aktualnie plus 6 kg, 25+4 jest dzisiaj i wydaje mi się, że powtórzę scenariusz pierwszej ciąży, że ostatecznie będzie z tego na koniec koło +15kgTo ja z kolei nie jem dużo słodkiego, w ogóle mało co jem a przybieram ostatnio szybko na wadzeaktualnie już plus 7 kg. A planowałam w całej ciąży przytyć między 7 a 9, trochę nie wyszło
![]()
Ja niestety aktualnie mam 9 z przodu. Startowałam z bardzo dużym BMI bo ostro przytyłam rok przed ciążąJa też mam 7 na plusieale nie jest tak źle, mam nadzieję tylko że nie dobije do 70kg hehe
Kurcze nie strasz że się tyle pod koniec przybieraTo ja aktualnie plus 6 kg, 25+4 jest dzisiaj i wydaje mi się, że powtórzę scenariusz pierwszej ciąży, że ostatecznie będzie z tego na koniec koło +15kg
A znajoma ostatnio urodziła a na koniec ciąży była 2 kg lżejsza niż przed![]()