Ja jakiś czas temu kupilam sobie o 2miseczki większe w Lidlu takie typowo materiałowe, są fajne bawełniane i były nie drogie, dodatkowo z odpinanymi ramiączkami do karmienia dość szerokimi, chyba co jakiś czas się pojawiają u nich w ofercie
Teraz szukam poluje na taki z usztywnieniem bo nie cierpię jak mi tak sobie wiszą hehe. Jeszcze czasem wchodzę w normalne staniki zprzed ciąży i na chwilę jest okej ale w obwodzie ciasno.
Ogólnie wybieram się w przyszłym tygodniu na sesje i myślę czy nie ogarnąć jakieś ładniejszej bielizny.
Grudzień pełen wydatków, powoli wpadam w szał zakupowy, co chwilę coś zamawiam dla małej. A tu jeszcze prezenty na mikołaja trzeba było i jeszcze pod choinkę się szykują.
Polecacie może jakiś sklep z łóżeczkami wraz z materacem ? Nie wiem jaki materac kupić bo coś słyszałam że powinien być z wypełnieniem kokosowym ? Zależy mi na dość dobrym materacykiem
A dodatkowo wam powiem, że u mnie ta cukrzyca ciążowa to chyba jakaś nadwyraz, odstawiłam słodkie przezuciałam się na ciemne pieczywo o niskim indeksie, I jak mierze glukometrem to jest wszystko w porządku.
22gie mam wizytę u diabetologa to się dowiem, może nie będzie tak źle