Elencza
Fanka BB :)
Czy ktoś może jest w podobnej sytuacji?
Żle napisalam- możesz mieć meldunek stały i czasowy, krotszy niż 3 m, ale wtedy dziecko domelduja do miejsca gdzie jesteś zameldowana na stałe!
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy ktoś może jest w podobnej sytuacji?
Ja na zgagę polecam Reflu-G, takie saszetki wygodne w użyciuHej a co przyjmujesz na zgagę? Zapomniałam zapytać lekarza wczoraj a mnie też męczy...
Zastanawiam się czy u mnie nie jest podobnieJa na zgagę polecam Reflu-G, takie saszetki wygodne w użyciuod razu pomaga
Jestem po kontrolach u dwóch lekarzy i u położnej i już wiem że na pewno urodzę wcześniej. Brzuch się obniżył, mały na pewno jest starszy o dwa tygodnie. Po odstawieniu antykoncepcji owulacja się przesunęła. Także już nawet za 3 tyg mogę się zacząć spodziewać rozpoczęcia akcjiczas dopakowac torbę do końca
![]()
Też właśnie dno macicy mam wyżejZastanawiam się czy u mnie nie jest podobniemała co wizytę większa o dwa tygodnie, ale mój gin na to nigdy jakoś nie reagował, nie wiem od czego to zależy
Co wizytę mam też wpisane w karcie ciazy dno macicy o 2/3 tygodnie wyżej.
W sumie to aż nic poza Rennie kiedy pali mnie już nie do wytrzymania.. Ale to pomaga na chwilę..Hej a co przyjmujesz na zgagę? Zapomniałam zapytać lekarza wczoraj a mnie też męczy...
sorki dziewczyny to sie wkradlo tu nieplanowanieSonica dostanie![]()
ale moja corka jest chora. Jesli nawet zacznie chodzic to nie wiadomo kiedy. I na jakie dystanse. Mozliwe, ze jeszcze dlugo bedzie trzeba ja wozićWarto inwestować w podwójny wózek dla tak duzje dziewczyny? Mój syn też ma 2,5, ale od pół roku nie używamy wózka.. Jak będzie małe, zawsze można platformę doczepić, może nie warto..
Krótkie "puknięcia" zlokalizowane w jednym miejscu, średnio co sekundę lub dwie. Trwają ok 10-15 minDziewczyny jak rozpoznajecie czkawkę maleństwa ?![]()