reklama

Marcowe mamy 2022

• Starter tematu Starter tematu julianap
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja też należe do osób które nie potrzebują wody. To jest duży problem. Jak chce mi się strasznie pić to wygląda to tak, że biorę łyk i już mi wystarcza...apki itp nie pomagają na dłuższą metę...tu trzeba poprostu samemu o tym pamiętać...teraz się mobilizuje i pije, cały czas chodzę z kubkiem, wszędzie...w pracy, w samochodzie bo myślę o dziecku, a nie o sobie. Zmuszam się poprostu. To straszna przypadłość... 🙄 Ale mam tak od dziecka.
To może dodaj do wody jakieś owoce? Na pocieszenie powiem tak, że ja kiedyś też prawie w ogóle nie piłam (nie tylko wody, w ogóle oprócz kawy to chyba nic 😬), ale to było kilka lat temu. Wtedy zaczęłam po prostu zmuszać się do regularnego picia wody, a teraz to dla mnie zupełnie naturalne. Jak mam zabiegany dzień i zapomnę o piciu, to od razu czuję tego skutki, np. boli mnie głowa.

reklama
u mnie ze snem tragedia. Mogłabym spać cały dzień, a pracuję, do tego Janek z tych nie śpiących i ostatnio budzi się w nocy po 5 razy 🤦‍♀️

@JustLillD @godzbal - a u Was jak nocki? znając życie, to chłopaki od dawna przesypiają noce? :p Tylko mój taki niewydarzony :p Jak mają chłopcy na imię?

@Agnes4312 - czy ja dobrze widzę mamy pierwsze bliźniaki !!😄

Ja lubię wodę i pije jej około 1,5 litra a do tego jeszcze herbatkę owocową i dwie małe rozpuszczalne kawki.
Co do 💩 to pomimo picia i starania się dobrze jeść w ciąży i tak łapałam zaparcia ja ratowałem się syropem duphalac .

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty może będę jeszcze jakieś bliźniaki 😁 ja na wizytę idę w piątek.

Dwa pęcherzyki? Jak tam sytuacja z beta? I wgl jak wiekowo wygląda ciąża? :)

Czy to są dwa pęcherzyki? 😱

@Agnes4312 - czy ja dobrze widzę mamy pierwsze bliźniaki !!😄

Ja lubię wodę i pije jej około 1,5 litra a do tego jeszcze herbatkę owocową i dwie małe rozpuszczalne kawki.
Co do 💩 to pomimo picia i starania się dobrze jeść w ciąży i tak łapałam zaparcia ja ratowałem się syropem duphalac .

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty może będę jeszcze jakieś bliźniaki 😁 ja na wizytę idę w piątek.
Tak, to

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry