Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
7.07 test 1
8.07 test 2
I jeszcze dwa w sumie 4 nie 3.Podejrzane jest to, że test Ci wyszedł przy becie mniejszej niż 10. Masz może zdjęcie tego pierwszego?
drugi test już jest mega wyraźny. Więc albo pomyłka w labo, albo ten pierwszy test pokazuje fabryczną, bo kreska przy becie <10 to jest chyba niemożliwa7.07 test 1
8.07 test 2
ta beta 8 to z którego dnia?I jeszcze dwa w sumie 4 nie 3.
Test 3 9.07
Tedt 4 10.07
Byla rozowa bardzo blada dzien pozniej beta 8.21 oszeleje chyba z tej niepewnosci. Objawow dużo i czuje sie duuuuzo lepiej jak za 1 razemdrugi test już jest mega wyraźny. Więc albo pomyłka w labo, albo ten pierwszy test pokazuje fabryczną, bo kreska przy becie <10 to jest chyba niemożliwa![]()
28 dc przy cyklach 28-31 dnita beta 8 to z którego dnia?
Cześć dziewczyny, mam zagwostke. Test pozytywny z mega blada kreska w 27 dc. 28 dc beta 8.21 progesteron 13.59 troche mnie martwi taki słaby wynik. Jestem po kwietniowym poronieniu samoistnym w 5 tc. Wlaczone od 28 dc duohaston 3x1. Robilam jeszcze dwa razy test jeden mocniejszy drugi slabszy.. Czy ktoras tak miala i bylo ok? Jutro jade na bete ale martwie sie ze bedzie powtorka.![]()
Byla rozowa bardzo blada dzien pozniej beta 8.21 oszeleje chyba z tej niepewnosci. Objawow dużo i czuje sie duuuuzo lepiej jak za 1 razem