Bardzo mi przykroU mnie jednak beta spadkowa, już tylko 100. Czekam na poronienie. Widocznie nie jest mi dane być mamą. Ale dziękuję Wam za wsparcie, bo jesteście naprawdę wspaniałe. Trzymam za Was kciuki - zdrowia dla Was i maluszków.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo mi przykroU mnie jednak beta spadkowa, już tylko 100. Czekam na poronienie. Widocznie nie jest mi dane być mamą. Ale dziękuję Wam za wsparcie, bo jesteście naprawdę wspaniałe. Trzymam za Was kciuki - zdrowia dla Was i maluszków.
przykro miU mnie jednak beta spadkowa, już tylko 100. Czekam na poronienie. Widocznie nie jest mi dane być mamą. Ale dziękuję Wam za wsparcie, bo jesteście naprawdę wspaniałe. Trzymam za Was kciuki - zdrowia dla Was i maluszków.
Już się wystraszyłam, ale sprawdziłam i mi kod wchodziChciałam z ciekawości zobaczyc i jak wpisuję kod "LATO-PLUS25", który jest na FB, to jest niewłaściwy i jest info, by wpisać poprawny kod![]()
Ja przy pierwszej becie wynoszącej 48 miałam proga niecałe 18, 5 dni później przy becie 530 progesteron był na poziomie 24. 5 dni przed pierwszą betą badałam progesteron, żeby sprawdzić czy była owulacja i miał 4,98.Dziewczyny napiszcie Mi jaki macie progesteron i który tydzień
Od kiedy odebrałam wynik to mam dośćjuż mnie normalnie brzuch boli z nerwow
Ja nieważne który wybiorę to kod mi nie działaJuż się wystraszyłam, ale sprawdziłam i mi kod wchodziKtóra opcję nifty wybrałaś? Ja wzięłam nifty plus i mam minus 675 zł
Strasznie mi przykroU mnie jednak beta spadkowa, już tylko 100. Czekam na poronienie. Widocznie nie jest mi dane być mamą. Ale dziękuję Wam za wsparcie, bo jesteście naprawdę wspaniałe. Trzymam za Was kciuki - zdrowia dla Was i maluszków.
dlaczego ?Dziewczyny napiszcie Mi jaki macie progesteron i który tydzień
Od kiedy odebrałam wynik to mam dośćjuż mnie normalnie brzuch boli z nerwow
O nieeeeeeU mnie jednak beta spadkowa, już tylko 100. Czekam na poronienie. Widocznie nie jest mi dane być mamą. Ale dziękuję Wam za wsparcie, bo jesteście naprawdę wspaniałe. Trzymam za Was kciuki - zdrowia dla Was i maluszków.
Chętnie bym tu mamę z ciążą bliźniaczą przywitała, bo na razie się czuję osamotnionaCo Ty mówiszhaha ale by było, nie pogardzę!
Jest mi wszystko jedno byleby tylko donosić ciąże i urodzić zdrowe dziecko
![]()