Anolik
Fanka BB :)
Myślę, że spokojnie. Ja jak robię rano to już ok 12 mam. Ostatnio robiłam po 14 i jeden wynik miałam tego samego dniaMyślicie, że jak dziś zrobię badania krwi po 15:00 To na wizytę jutro o 13:00 będę miała wyniki z luxmedu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę, że spokojnie. Ja jak robię rano to już ok 12 mam. Ostatnio robiłam po 14 i jeden wynik miałam tego samego dniaMyślicie, że jak dziś zrobię badania krwi po 15:00 To na wizytę jutro o 13:00 będę miała wyniki z luxmedu?
Masz możliwość skontaktowania się z lekarzem? Jeżeli nie, chyba podjechałabym na IPDziewczyny u mnie pojawiło się plamienie kawa z mlekiem. Co robić? Wczoraj tez już miałam w śluzie ale dzisiaj jest więcej. [emoji849]
Jak robię o 10:00 to mam o 16:00, ale nie wiem jak to jest jak tak po południu się robi. Mam nadzieję, że będą gotowe do wizytyMyślę, że spokojnie. Ja jak robię rano to już ok 12 mam. Ostatnio robiłam po 14 i jeden wynik miałam tego samego dnia![]()
Ja mam 31 i jak wszystko będzie dobrze, to będzie to moje pierwsze dziecko. Myślałam, że będę tutaj najstarsza i to w pierwszej ciążyJa zgagę miałam na szczęście tylko po ogórkach kiszonych, żurku i pączkachpomagało tylko leżenie na lewym boku w pozycji pół siedzę pół leżę hehe.
ja pierwsze urodziłam mają 31. Drugie jak wszystko będzie ok urodzę mając 33. Do 40 chciałabym mieć jeszcze trzecie
Jeny, jak ja się dzisiaj kiepsko czuję. Mam takie mdłości, że ledwo ślinę idzie przełykać![]()
Skontaktowała bym się ze swoim lekarzemDziewczyny u mnie pojawiło się plamienie kawa z mlekiem. Co robić? Wczoraj tez już miałam w śluzie ale dzisiaj jest więcej.![]()
Który masz tc? Na pewno wszystko jest dobrzeJa mam wizytę o 16.40 i chyba jajko zniosę do tego czasu. Wątpię, że coś zobaczę już więc tylko się dodatkowo będę stresować w kolejnych tygodniach ;(