Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wcześniej miałam takie coś w nocy, ale nie w pępku tylko bardziej koło pachwin? Taki ból, że aż mnie budził, bo tak się zginałam, oddychać nie mogłam przez sekundę.Dziewczyny czy miałyście kiedyś tak że poczuliście mega ból,taki przeszywający w pępku? Ja miałam tak dziś w nocy że się wyprostować nie umiałam![]()
Tak już nie długo ciekawa jestem co będzie widać bo wg Om niby 7+0 ale wg owulacji 6+0 więc niewiem czy serduszko już będzieKochana, witaj!To już niedługo kolejna wizyta, super.
Ciekawe, czy przypadkiem nie urodzisz w moje urodziny...
![]()
Ja od OM miałam 6+2 i serduszko pięknie biłoTak już nie długo ciekawa jestem co będzie widać bo wg Om niby 7+0 ale wg owulacji 6+0 więc niewiem czy serduszko już będzieale zarodek powinien byc
a kiedy masz urodziny? Może akurat uda sie
![]()
To podobnieJak się czujesz z wizja 2 takich maluchów? Mnie to trochę przeraża...ale staram sie myslec optymistycznie. Chcialam zeby roznica wieku nie byla zbyt duza, ale powrot do nieprzespanych nocy, karmienia itp.
Moja mala to i tak wyjatkowo wspolpracujacy egzemplarz. Boje sie ze drugi raz nie bede taka szczesciara.
Jeszcze jestem w lekkim szoku po zrobieniu testuChoziaz moj maz od tygodnia mowi mi ze jestem w ciazy
![]()
W 6+0 może jeszcze nie być serduszka, ale nie ma się co martwić.Tak już nie długo ciekawa jestem co będzie widać bo wg Om niby 7+0 ale wg owulacji 6+0 więc niewiem czy serduszko już będzieale zarodek powinien byc
a kiedy masz urodziny? Może akurat uda sie
![]()
Mam wysoki progesteron i faktycznie przez pierwsze parę dni mogła spać cały dzień ale zastanawia mnie czy można się do niego przyzwyczaić bo już mi przeszło z tym spaniemProgesteron działa uspokajająco. Dlatego m.in kobiety w ciąży są zazwyczaj ospale i spokojne.
Tez nie sądziłam, bo w pierwszej ciąży mdłości miałam miesiąc później. Chociaż ból podbrzusza, zmęczenie, uczucie ciężkości w pierwszej ciąży tez miałam od samego początku.
A byłaś wcześniej na wizycie czy to była twoja pierwsza?Ja od OM miałam 6+2 i serduszko pięknie biło![]()
U mnie pierwsze to był szatan, drugi syn oaza spokoju, teraz nie nastawiam się kompletnie na nic. Trójka w tak krótkim odstępie czasu (chłopaki mają 3,5 roku i 14 miesięcy), to i tak jest kompletne przeczołganie.Czuję się podobnie do Ciebie. Przerażona i jednocześnie bardzo szczęśliwajak będzie, to i tak wyjdzie w praniu. Syn na szczęście też współpracujący i naprawdę spokoju egzemplarz. Coś czuję, że przy drugim mi się trzeciego odechce
U mnie to ja 9 dni przed @ zrobiłam i byłam w takim szoku, że gdybym miała konia, to bym z niego spadła
Ja mam jeszcze 11 dni do usg. Mam nadzieję, że ujrzę serduszkoa Ty kiedy masz wizytę?
Dokładnie tego się bojeCzuję się podobnie do Ciebie. Przerażona i jednocześnie bardzo szczęśliwajak będzie, to i tak wyjdzie w praniu. Syn na szczęście też współpracujący i naprawdę spokoju egzemplarz. Coś czuję, że przy drugim mi się trzeciego odechce
U mnie to ja 9 dni przed @ zrobiłam i byłam w takim szoku, że gdybym miała konia, to bym z niego spadła
Ja mam jeszcze 11 dni do usg. Mam nadzieję, że ujrzę serduszkoa Ty kiedy masz wizytę?