blanny
Fanka BB :)
To może najpierw napisz, co to znaczy gorączka. Ile masz stopni dokładnie?boje się ze to może zle się skończyć aż się popłakałam bo wyczytałam ze gorączka od 4-14 tyg może skończyć się poronieniem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To może najpierw napisz, co to znaczy gorączka. Ile masz stopni dokładnie?boje się ze to może zle się skończyć aż się popłakałam bo wyczytałam ze gorączka od 4-14 tyg może skończyć się poronieniem
No właśnie partner pojechał do sklepu to termometr bo się zepsuł nasz ale czuje ze mam jaTo może najpierw napisz, co to znaczy gorączka. Ile masz stopni dokładnie?
Dlatego lepiej wziac paracetamol. Jest bezpieczny w ciazy.boje się ze to może zle się skończyć aż się popłakałam bo wyczytałam ze gorączka od 4-14 tyg może skończyć się poronieniem
może być 500 mg ?Dlatego lepiej wziac paracetamol. Jest bezpieczny w ciazy.
Spokojnie, ja w tej ciąży przeszłam już zapalenie zatok i najgorszą jelitówke w życiu. Stresem dzidziusiowi nie pomożesz. Są leki, które można bezpiecznie stosować w ciążyboje się ze to może zle się skończyć aż się popłakałam bo wyczytałam ze gorączka od 4-14 tyg może skończyć się poronieniem
To sprawdź najpierw jaka temp. Jak poniżej 37.5 to bym na pewno nic nie brała. Poniżej 38 bym nie brała. Dużo kobiet w drugiej fazie cyklu, a więc i w ciąży ma podstawową temperaturę ciała w granicach 37 - 37.5. Zmierz najpierw temperaturę. Potem ewentualnie bierz. Możesz wziąć też lekko chłodną kąpiel, zimne okłady na kark...No właśnie partner pojechał do sklepu to termometr bo się zepsuł nasz ale czuje ze mam ja
Takmoże być 500 mg ?