reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2022

Właśnie przy tych badaniach gdzieś tam dodatkowe milimetry już są powodem do paniki więc chyba lekarz dokładny potrafiący robić USG jest niezbędny.

reklama
HEJ HEJ.☺Jestem w 9 tygodniu.odebralam dzis wyniki moczu.czy któraś z was miala podwyzszona BILIRUBINE? Mam 1mg. a norma 0.2. Mecza mnie mdlosci i wymioty do tego malo pije bo po wodzie tez mnie meczy.czu to moze byc powod takiego wyniku?

Cześć, i ja dołączam, 7+1 :) byłam na wizycie 1,5 tygodnia temu, jeszcze nie było serduszka, lekarz powiedział że ciąża trochę młodsza, ale jestem dobrej myśli :) 10.08 usg w luxmedzie będę mieć, mam nadzieję że coś już zobaczę. Mam już prawie 2-letnią córeczkę.
Może mnie ktoś dodać do tej prywatnej grupy? Do kogoś trzeba napisać w ten sprawie?

Również witam nowe osóbki i życzę, żeby wszystko było super z dzidziami 😊❤️

PS też poprosiłabym o dodanie do wątku prywatnego, z góry dzięki 🌸 @julianap widziałam się tym tematem zajmowała, chyba że coś się zmieniło 🤔

Cześć, i ja dołączam, 7+1 :) byłam na wizycie 1,5 tygodnia temu, jeszcze nie było serduszka, lekarz powiedział że ciąża trochę młodsza, ale jestem dobrej myśli :) 10.08 usg w luxmedzie będę mieć, mam nadzieję że coś już zobaczę. Mam już prawie 2-letnią córeczkę.
Może mnie ktoś dodać do tej prywatnej grupy? Do kogoś trzeba napisać w ten sprawie?
To mamy ten sam czas ciąży 😊 u mnie z Om co prawda 7+4, ale z usg ciąża 3 dni młodsza. Wczoraj widziałam ❤️😄 2 tygodnie temu jeszcze nie było

reklama
Do góry