reklama

Marcowe mamy 2022

• Starter tematu Starter tematu julianap
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Sprawdź dobrze w dokumentach jest na bank 1,9mm jeśli tak to idealnie. Całe dziecko czyli CRL jest pewnie ok 6 lub 7 cm więc gdyby przezierność była 2 cm to aż 1/3 całego dzieciaka 🤣
Lekarz powiedział ci że to nie jest dobrze? Aż mi się wierzyć nie chce. Dobra przezierność jest do 2,5 mm powyżej jest zwiększone ryzyko

Właśnie nie wiem w którym tygodniu zanika kochana.
Ja to byłam trochę poirytowana tym, że zapisują tak pacjentki na ostatnią chwilę a potem mi mówiła, że wg USG dzieciątko starsze i ona już nie widzi tego fałdu karkowego ale zapewniała, że na pewno jest dobrze bo jak jest źle to to poszerzenie się utrzymuje bądź przekształca się coś w rodzaju jakichś obrzęków itd. a jak jest na prawdę to nie wiem 🤔

Hej dziewczyny. Ja mam wizytę jutro na 10:30 i się bardzo stresuje. Narzeczony dziwi się bo ma poprzedniej było wszystko dobrze więc czemu teraz miałoby być źle. A ja tak mam, każdą wizyta u gina się stresuje.. I trochę mnie denerwuje takie twierdzenie mojego..przecież przez 4 tygodnie dużo się może zadziać..Nie chce się nakręcać ale to silniejsze ode mnie, nie wiem jak zasnę 🙈 Jeszcze do tego gardło zaczęło mnie boleć 😖

reklama
Hej dziewczyny. Ja mam wizytę jutro na 10:30 i się bardzo stresuje. Narzeczony dziwi się bo ma poprzedniej było wszystko dobrze więc czemu teraz miałoby być źle. A ja tak mam, każdą wizyta u gina się stresuje.. I trochę mnie denerwuje takie twierdzenie mojego..przecież przez 4 tygodnie dużo się może zadziać..Nie chce się nakręcać ale to silniejsze ode mnie, nie wiem jak zasnę 🙈 Jeszcze do tego gardło zaczęło mnie boleć 😖
Bo kobieta jakoś inaczej to wszystko przechodzi, ja też się złoszczę bo mój to z typu, że jak się spłodziło to już czym się przejmować.. już tylko pozostało urodzić. A jednak my jakoś bardziej świadomie, przecież na różnych etapach uwidoczniają się różne wady, których wcześniej mogło być jeszcze nie widać...albo nagle serduszko przestaje bić czy tam inne scenariusze 🤯 kobieta już sobie potrafi wymyślić powód do zmartwień.
Któraś w was kilka dni temu pisała o dysproporcji na brzuchu, że jest uwypuklenie z jednej strony. Właśnie to mnie obudziło, 16+5 a leżąc na plecach zdecydowanie wzniesienie wielkości jabłka uniosło się z prawej strony i tu odczuwałam fikołki...w pierwszej ciąży tak nie miałam a tu mam łożysko z przodu to może jakoś wyłania się dzidziuś bokami 🤦😂 dziwne wrażenie 😁

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry