Ja to mam ostatnie prenatalne oczywiście jak to u mnie w przychodni w ostatnim dniu z przedziału, 31+6 będę miałaPewnie to skóraja odczuwam coś na pograniczu swędzenia i pieczenia w tych miejscach gdzie skóra mi się najmocniej naciąga. Smaruje bio oil, póki co (odpukać) ani jednego rozstępu.
Dziś byłam na ostatnich badaniach prenatalnychz małym wszystko dobrze, niestety nie udało się zrobić zdjęcia 4d bo na twarzy miał obie dłonie i jedna stopę
za to na USG 2d było widać że ma dosyć spore włosy
ułożenie oczywiście główkowe jak od samego początku, już nie ma raczej opcji żeby się obrócił. Dziś dokładnie 29+2, waga 1504 g
![]()
reklama
U mnie był problem żeby zobaczyć jedna nerkę, serce było badane przez kręgosłup i żebra ale ogólnie doktorka dała radę mimo ułożeniaJa to mam ostatnie prenatalne oczywiście jak to u mnie w przychodni w ostatnim dniu z przedziału, 31+6 będę miałaale mówi się, że niby im dziecko większe tym więcej widać z tym, że jak się okaże, że pulpet i ma sporo tkanki tłuszczowej to będzie gadanie, że już ciałko nie przepuszcza tam tego USG i nic nie widać co do organów
![]()
Ale to fajnie jak ma włosyU mnie był problem żeby zobaczyć jedna nerkę, serce było badane przez kręgosłup i żebra ale ogólnie doktorka dała radę mimo ułożeniamały jest głową na dół ale bokiem, z lewej mam całe jego plecy w z prawej wszystkie kończyny. Na zobaczenie twarzy nie było szansy przez te jego pozwijanie się jak wąż
za to cztery fragmenty udało się zobaczyć wybitnie dokładnie: jedno ucho, wielką stopę, woreczek między nogami i falujące w wodzie włosy
![]()
Dziewczyny czy wam tez puchna juz kostki i palce?
teczowyrobaczek
Zaangażowana w BB
Mi na razie nic nie spuchło 
Mi na razie nic nie spuchło![]()
Mi Jena noga ulydka prawaDziewczyny czy wam tez puchna juz kostki i palce?
Nie. Mi w pierwszej ciąży dopiero w szpitalu po porodzie zrobił się lekki obrzęk ale to zależy od kobiety, od organizmu. Szwagierka np puchła od początku, lekarz potem ją opieprzal, że niepotrzebnie piła zioła, napar z pokrzywy itd bo to też źle wpływa w nadmiarze.Dziewczyny czy wam tez juz puchna kostki i palce od rak?
Justi92
Fanka BB :)
Tak, dłonie zazwyczaj rano, po nocy mam opuchnięte natomiast jeśli chodzi o stopy to na wieczór jest najgorzej.. Bolą i opuchnięte sąDziewczyny czy wam tez puchna juz kostki i palce?
reklama
StopKlatka
Fanka BB :)
Witajcie mamuski mam pytań czy też macie takie trudne chodzenie jak np leżycie i trzeba wstać? Ja normalnie muszę się rozchodzić bo niczym emerytka z endoprotezami