natala123456
Fanka BB :)
Mysle, ze to normalne. Mnie wczoraj np nie modliło i wieczorem miałam apetyt, piersi także nie dokuczały. Dzisiaj juz bolą. Także głowa do góryMnie dziś jak by piersi mniej bolały ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mysle, ze to normalne. Mnie wczoraj np nie modliło i wieczorem miałam apetyt, piersi także nie dokuczały. Dzisiaj juz bolą. Także głowa do góryMnie dziś jak by piersi mniej bolały ...
gratulacje! WitamyHej
Dołączam się i jaWstępnie termin na 19 marca
Póki co kreseczka to zaledwie cień cienia ale jednak! Za 2 dni powtarzam
Ale czas szybko leci, dopiero co dołączyłam do grupy październikowe mamy 2021 a tu już druga pociecha w drodze
![]()
ng/mlZa mnie!Właśnie wróciłam z bety i proga. W Ty kochana proga w jakiej jednostce masz? nmol/l czy ng/ml?
3mamy!Za mnie!Właśnie wróciłam z bety i proga. W Ty kochana proga w jakiej jednostce masz? nmol/l czy ng/ml?
To faktycznie piekny ten progesteronng/ml
Ale mieści się w widełkach, także bym się nie stresowała.Moje wyniki z dzisiaj nie wiem czy progesteron nie za niski.
wiesz myślę że to lekarz powinien ocenić, ale wygląda jakby hyl w normieMoje wyniki z dzisiaj nie wiem czy progesteron nie za niski.
Niby tak,na noc wiecie co mam ,żołądek tragedia,podchodzi mi tak do gardła caly dzień co zjadłam ... Schudłam już 3 kgMysle, ze to normalne. Mnie wczoraj np nie modliło i wieczorem miałam apetyt, piersi także nie dokuczały. Dzisiaj juz bolą. Także głowa do góry![]()
Ja tez schudłam ale nie aż tyle, kurcze niedobrzeNiby tak,na noc wiecie co mam ,żołądek tragedia,podchodzi mi tak do gardła caly dzień co zjadłam ... Schudłam już 3 kg