Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam cały czas uczucie mokrych majtekDziewczyny każda z Was ma tyle śluzu?Ja wcześniej miałam więcej ,a teraz sporadycznie. Przy WC lekko .
Na wizycie mówiła doktorka że śluz ok ,kolor ok taki typowo ciążowy.
Nie wiedziałam, ale też spróbuję nie nosićJa mam cały czas uczucie mokrych majtekPrzy pierwszej ciąży nosiłam wkładki ale problem tylko narastał, potem przeczytałam u mamyginekologo by nie nosić wkładek bo efekt odwrotny jest więc teraz tylko bawełniane majtki.
Taki też mam. Ale nie mam duzoNie wiedziałam, ale też spróbuję nie nosić
Też mam śluz, na papierze i wkladce bialy a jak zaschnie to żółtawy. Nie wiem czy to normalne.
Też nie mam dużo, z dwa razy na dzień się zdarzy troche, dziś akurat nie zauważyłam wogoleTaki też mam. Ale nie mam duzo
Ja mam jutro 6+1 i mam wizytę, mam nadzieje ze tez zobaczę maluszka i wszystko będzie dobrzeDzisiaj dokładnie 6+1, ale cykle dłuższe niż 14 dni, więc de facto ciąża ze dwa dni na pewno młodsza niż by to wynikało z OM.
W gabinecie był bardzo dobry sprzęt i dzięki temu już ładnie było widać zarodek.
Serduszka oczywiście nie słuchałyśmy (tylko podglad na monitorze, żeby bobasowi nie zaszkodzić).
A oto i mój brylancik:
Dzisiaj 6+0 jutro wizytaOo to już jest nas 3:-)
Mam bardzo dużoDziewczyny każda z Was ma tyle śluzu?Ja wcześniej miałam więcej ,a teraz sporadycznie. Przy WC lekko .
Na wizycie mówiła doktorka że śluz ok ,kolor ok taki typowo ciążowy.