Karooola28
Fanka BB :)
Spróbujnie próbowałam. Mój brzucho średnio tolerował zawsze ksylitol, ale zobaczę, może mu się coś teraz przestawiło bo zapas mam w domku na wypadek jakis spontanicznych wypieków dla mojego szanownego lubego![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spróbujnie próbowałam. Mój brzucho średnio tolerował zawsze ksylitol, ale zobaczę, może mu się coś teraz przestawiło bo zapas mam w domku na wypadek jakis spontanicznych wypieków dla mojego szanownego lubego![]()
mam nadzieję że coś zobaczęmoże hormony szaleją?
Moim zdaniem dobrze, że się zapisałaś! Zobaczysz maleństwo i będziesz spokojniejsza![]()
Tez miewamDziewczyny, a czy Was też męczą zawroty głowy?? Za każdym razem jak wstaje to robi mi się ciemno przed oczami, chodzenie po wąskich przejściach odpada, bo tracę równowagę, nie wiem co się dzieje, to jeden z objawów ciąży?Czy już sobie wmawiam?
![]()
Nie stresuj się i nie nakręcaj Kochana! Wszystko na pewno jest okwoow! Pięknieja nie badałam już dawno i jakoś się biję strasznie że tam nic się nie rozwija
Bosz to szaleństwo jakieś co to się w mojej głowie dzieje.
i najgorsze jak sen jest taki realnyMi się snilo dwa dni z rzędu że poroniłam... Masakra ... Rano aż poleciałam do łazienki z przerażeniem czy to na pewno sen czy coś jest na rzeczy... Koszmar
oj ja często czuje się taka jakby pijaniutkaDziewczyny, a czy Was też męczą zawroty głowy?? Za każdym razem jak wstaje to robi mi się ciemno przed oczami, chodzenie po wąskich przejściach odpada, bo tracę równowagę, nie wiem co się dzieje, to jeden z objawów ciąży?Czy już sobie wmawiam?
![]()
nie stresuj sie, ja w ciąży tez mam takie realistyczne sny, że nie mogę się otrząsnąć rano! Jutro zobaczysz, że wszystko dobrze i przestaniesz się zamartwiaćmam nadzieję że coś zobaczębo śniło mi się że się okazało że tam nic nie ma i że to jakaś taka ciąża sztuczna, której symptomy były wywołane przez leki. Pozniej miałam jakiś sen znowu, że niby bylam w ciąży I urodziłam dziecko,ale okazało się że to dziecko jednak nie było moje i że to lekarz mnie w błąd wprowadzil
wiem ze to tylko sny i to w dodatku głupie, ale jakieś takie hyky realistyczne że od rana w stresie jestem
![]()
właśnie ja taka zakręcona cały czas, jakbym była nieźle wstawionaoj ja często czuje się taka jakby pijaniutkato nie są jakieś mega zawroty głowy, ale takie jakby otępienie i odurzenie
no i raz aż mi się gwiazdy przed oczami pokazały jak szybko wstałam
ale to tylko raz. Zazwyczaj to taka właśnie jestem "zalrecona"
![]()
U mnie całą ciążę z córką niczym nie smarowalam. Rozstępy się pojawiły ale tylko trzyA pytanko do mamusiek z bobolkami juz na pokładzie- macie jakieś sugestie co do tego od kiedy najlepiej zacząć smarować brzuch zeby zapobiec rozstępom? Czy są jakieś symptomy tego ze juzbsie powinno zacząć (np że skóra zaczyna swędzieć czy coś?). Ja wiem ze to jest mega wczesny etap jeszcze, ale mój brzuch jest trochę opuchnięty juz (zaczynam mieć problemy zeby sie dopiąć w spodniach) I nie chciałabym przegapić odpowiedniego momentuno i czym najlepiej wtedy smarować brzuszek? Bio Oil? Czy jakiś specjalny specyfik dla mam?
he he widzisz my po prostu mamy imprezę 24h na dobęwłaśnie ja taka zakręcona cały czas, jakbym była nieźle wstawiona![]()