NieśmiałaCiężarówka
Fanka BB :)
na początku niskie, teraz poszybowało mooooocno do góry!Dziewczyny, a jak wasze libido? Moje jest chyba niżej niż podłoga, jakoś mnie to martwi, bo nigdy nie miałam z tym problemu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na początku niskie, teraz poszybowało mooooocno do góry!Dziewczyny, a jak wasze libido? Moje jest chyba niżej niż podłoga, jakoś mnie to martwi, bo nigdy nie miałam z tym problemu![]()
u mnie również pod poziomem podłogi… to tez mnie zaczęło zastanawiać co jest graneDziewczyny, a jak wasze libido? Moje jest chyba niżej niż podłoga, jakoś mnie to martwi, bo nigdy nie miałam z tym problemu![]()
ja tez miałam niezła jazdęOMG to niezłe przygody miałyście. Ja najgorzej zniosłam 1 dawkę Zenka, miałam w nocy dreszcze. Reszta luz. No i chorowałam 2 razy. Raz przed szczepieniami to zgon totalny, a drugi po szczepieniach, to tylko katar i kichanie. Syn się uparł na zrobienie testu, bo 80% klasy było chore i okazało się, że my też, a tak pewnie byśmy nie wiedzieli.
Ależ się wkurzyłamzapisałam się do ginekologa na wizytę na prowadzenie ciazy (Medicover)- myślę: zrobi USG, zleci badania być może kartę ciazy założy jakoś to wszystko ruszy. I co? Gucio...okazuje się że w gabinecie lekarz nie ma dostępu do USG i że to trzeba na oddzielnej wizycie załatwić. Bez USG nie ma karty ciazy wiec tylko mnie zbadał że szyjka macicy ok i zlecił badania z krwi i moczu. I zebym to USG zrobiła jeszcze w tym tyg. Poleciałam do rejestracji i co? Najbliższy termin na następny tydzień w pizdu daleko ode mnie i oczywiście o godzinie 12:00 i 13:00 bo przecież ludzie nic nie robią i nie pracują. A w innych godzinach to narazie nie ma terminów. Nigdzie. Ależ się zajeżyłam! No to ja nie wiem co ten lekarz jak prowadzi ciaze sprawdza? Rozmawia sobie tylko? Czy wy np na NFZ tez tak macie? Bo ja prywatnie jak szlam na wizyte to wszystko było od ręki i od razu
i badanie "manualne" i USG wszystko mogłam w jednym gabinecie u jednego lekarza zrobić...
a to ciekawe, mnie zawsze w rejestracji pytają czy sama konsultacja czy konsultacja z usg.Ależ się wkurzyłamzapisałam się do ginekologa na wizytę na prowadzenie ciazy (Medicover)- myślę: zrobi USG, zleci badania być może kartę ciazy założy jakoś to wszystko ruszy. I co? Gucio...okazuje się że w gabinecie lekarz nie ma dostępu do USG i że to trzeba na oddzielnej wizycie załatwić. Bez USG nie ma karty ciazy wiec tylko mnie zbadał że szyjka macicy ok i zlecił badania z krwi i moczu. I zebym to USG zrobiła jeszcze w tym tyg. Poleciałam do rejestracji i co? Najbliższy termin na następny tydzień w pizdu daleko ode mnie i oczywiście o godzinie 12:00 i 13:00 bo przecież ludzie nic nie robią i nie pracują. A w innych godzinach to narazie nie ma terminów. Nigdzie. Ależ się zajeżyłam! No to ja nie wiem co ten lekarz jak prowadzi ciaze sprawdza? Rozmawia sobie tylko? Czy wy np na NFZ tez tak macie? Bo ja prywatnie jak szlam na wizyte to wszystko było od ręki i od razu
i badanie "manualne" i USG wszystko mogłam w jednym gabinecie u jednego lekarza zrobić...
Może właśnie wizyty z USG umawiasz się w inne miejsce ,a na taką bez USG tu gdzie byłaś.Ależ się wkurzyłamzapisałam się do ginekologa na wizytę na prowadzenie ciazy (Medicover)- myślę: zrobi USG, zleci badania być może kartę ciazy założy jakoś to wszystko ruszy. I co? Gucio...okazuje się że w gabinecie lekarz nie ma dostępu do USG i że to trzeba na oddzielnej wizycie załatwić. Bez USG nie ma karty ciazy wiec tylko mnie zbadał że szyjka macicy ok i zlecił badania z krwi i moczu. I zebym to USG zrobiła jeszcze w tym tyg. Poleciałam do rejestracji i co? Najbliższy termin na następny tydzień w pizdu daleko ode mnie i oczywiście o godzinie 12:00 i 13:00 bo przecież ludzie nic nie robią i nie pracują. A w innych godzinach to narazie nie ma terminów. Nigdzie. Ależ się zajeżyłam! No to ja nie wiem co ten lekarz jak prowadzi ciaze sprawdza? Rozmawia sobie tylko? Czy wy np na NFZ tez tak macie? Bo ja prywatnie jak szlam na wizyte to wszystko było od ręki i od razu
Te zdecydowanie wystarcza
To ja też mam bardzo suchomam baaaaardzo sucho! Zawsze przed okresem miałam śluz a tu nicale mam tez infekcje dlatego byłam leczona (nie wiedziałam, ze jestem w ciazy). Ginekolog nie chciała zrobić usg.. może już bym wtedy się dowiedziała.. zobaczyła „na oko” i powiedziała ze mam przez 3 dni sfałszować krem clotrimazolum..
Czuje lekki niepokój po tym.. ale czasu już nie cofnę![]()