Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz, on nie widział w ogóle nic.Ale u Palmtree faktycznie ten zarodek dziwnie wyglądał. Nie było pęcherzyka ciążowego?
Książkowo to chyba powinien być taki pierścionek z brylantem?
Absolutnie nie bronię tamtego lekarza. Sama się zastanawiam po prostu…
Prywatnie lekarz widział niby zarodek. Ja nie wiem. Czuję się jak w cyrku.Ale u Palmtree faktycznie ten zarodek dziwnie wyglądał. Nie było pęcherzyka ciążowego?
Książkowo to chyba powinien być taki pierścionek z brylantem?
Absolutnie nie bronię tamtego lekarza. Sama się zastanawiam po prostu…
Spokojnie, za tydzień już będzie widać. Ja bym już nic nie bada tylko poszła za tydzień na wizytęPrywatnie lekarz widział niby zarodek. Ja nie wiem. Czuję się jak w cyrku.![]()
a weź! Ja to się zdenerwowałam, że może mu się odwidziało i że jak jest wynik pozytywny to on się załamałło mamo, czytałam jak ładnie mu to przygotowałaś a on nie skumał...się uśmiałam, choć jakbym tam stała zamiast Ciebie to bym się podirytowała
![]()
Ale faceci tak mają, mój też pewnie by nie załapał jakbym dała test ciążowy, a wynik bety (nawet z zaznaczonymi wartościami) to byłaby dla niego czarna magia![]()
U mnie taki był obraz ciąży z zarodkiem poprzednim razem :-) Wg mnie wszystko ok.Dziewczyny czy na moich zdjęciach widać zarodek?
Czytam to wszystko i sama się zaczynam martwić czy u mnie wszystko Ok…
Byłam na usg w pon wg om 6w1d wg usg 6w3d
Dajcie znać czy coś tam widzicie![]()
no i ten lekarz powiedział ze ciąża jest w macicy. A jak sie czujesz? Boli Cie jakoś niepokojąco mocno? Albo masz jakieś plamienia? Jesli nie, to postaraj się wytrzymać do przyszłego tygodniaPrywatnie lekarz widział niby zarodek. Ja nie wiem. Czuję się jak w cyrku.![]()