Chattahoochee
Fanka BB :)
Fantastycznie! Jeny, jak ja Wam zazdroszczę, że już macie wizyty serduszkowe za sobą. U mnie dopiero 4+3tcNo i melduje sie po wizycie. Wszystko dobrze, serduszko bijekolejna wizyta za miesiąc
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fantastycznie! Jeny, jak ja Wam zazdroszczę, że już macie wizyty serduszkowe za sobą. U mnie dopiero 4+3tcNo i melduje sie po wizycie. Wszystko dobrze, serduszko bijekolejna wizyta za miesiąc
![]()
Mi mąż dziś zrobił na obiadekZjadłabym pizze, jak tu starego namówića smaka narobiła mi teściowa, bo jest z mężem i.moja córcia właśnie na.pizzy i wysłali mi zdjęcie
![]()
Dziewczyny dostałam plamienia![]()
Jestem bardzo przestraszona.
Czekam właśnie w kolejce do lekarza![]()
![]()
![]()
4+6Fantastycznie! Jeny, jak ja Wam zazdroszczę, że już macie wizyty serduszkowe za sobą. U mnie dopiero 4+3tc![]()
Oo! Ja mam wizytę 5.084+6idę 4.08 do lekarza
Dobrze, że jutro masz wizytę. Ja miała identyczną sytuację, też czytałam, że tak się może zdarzyć po stosunku. Lekkie plamienie które w przeciągu kilku godzin przerodziło się w krew. Szybko pojechałam na IP niestety już było za późno. Oczywiście nie chcę Cię straszyć, każdy organizm jest innyJestem z Tobą, przed chwilą ja po stosunku dostałam plamienia!
Zaczęłam płakać jak nigdy, mąż wyszukał w internecie, że takie rzeczy się zdarzają i są nieszkodliwe. Cierpliwie obserwuję, jutro mam wizytę. Mam nadzieję, że z maleństwem wszystko dobrze![]()
U mnie jutroFantastycznie! Jeny, jak ja Wam zazdroszczę, że już macie wizyty serduszkowe za sobą. U mnie dopiero 4+3tc![]()
Ja też teraz po stosunku dwa razy miałam. W poprzedniej w ogóle nic. Także wiem że się stresujesz. Wszystko będzie dobrzeJestem z Tobą, przed chwilą ja po stosunku dostałam plamienia!
Zaczęłam płakać jak nigdy, mąż wyszukał w internecie, że takie rzeczy się zdarzają i są nieszkodliwe. Cierpliwie obserwuję, jutro mam wizytę. Mam nadzieję, że z maleństwem wszystko dobrze![]()
tego się będę trzymać. Musi być dobrze!Ja też teraz po stosunku dwa razy miałam. W poprzedniej w ogóle nic. Także wiem że się stresujesz. Wszystko będzie dobrze