Helena!
Moderator
ja czekam do 1 usg z najbliższa rodziną.Czy oprócz mężów ktoś oprócz Was wie? My się wstrzymujemy do zrobienia badań nifty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja czekam do 1 usg z najbliższa rodziną.Czy oprócz mężów ktoś oprócz Was wie? My się wstrzymujemy do zrobienia badań nifty
mam taka nadziejetak bym to czytala że przełom 5/6.A co do proga to wiem ze tutaj z takim progiem podobnym były dziewczyny i lekarz mówił że jest ok![]()
Ale progesteron też masz na 1 trymestr .No właśnie jest jakoś tak dziwnie.. ale mam 33 dniowe cykle wiec i owu mogła być później z czego ciąża byłaby młodsza..
ale ten progesteron mnie przeraził![]()
Kochana- ja jestem po in vitro I mimo wszystko ciąża jest 3 dni wcześniejszą (1x w szpitalu tak mi powiedzial lekarz , dzis w klinice lekarka potwierxzila to samo). A wiemy dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia i w 5 dobie miałam podana blastocysta wiec w teorii powinno być idealnie tak jak na wyliczeniach, ale lekarka powiedziała że takie opóźnienie jest w normie, nawet przy tak dokładnych wyliczeniach lekka obsuwa jest dopuszczalna. W moim przypadku gdyby był tydzień opóźnienia to lekarka powiedziała że to już jest wtedy niepokojące, ale przypominam- ja znam dokładną godzinę zapłodnienia I dokładną godzinę podania blastocystyNo właśnie jest jakoś tak dziwnie.. ale mam 33 dniowe cykle wiec i owu mogła być później z czego ciąża byłaby młodsza..
ale ten progesteron mnie przeraził![]()
U mnie mama, brat z żoną i 3 koleżanki.Czy oprócz mężów ktoś oprócz Was wie? My się wstrzymujemy do zrobienia badań nifty
u nas oprócz nas wie tylko jeden przyjaciel partnera. Bo się umówiliśmy że ja mam moje forum zeby sie wygadać i troszke "stresu spuscic" a on będzie miał w razie czego tego kednego kumpla zeby móc się wygadać i w razie czego poprosić o radęCzy oprócz mężów ktoś oprócz Was wie? My się wstrzymujemy do zrobienia badań nifty
Ja też, albo i później, bo w pierwszej ciąży powiedziałam po pozytywnyn teście, a potem po poronieniu w tygodniu 7+6 musialam się wszystkim tłumaczyć, bo każdy pytał....ja czekam do 1 usg z najbliższa rodziną.
Moja babcia miała 40 lat jak urodziła mojego tatę, a w latach 60 to chyba nie było zbyt często. U nas w rodzinie dopiero po 30 raczej się zakłada rodzinyJa mam dzieci 17l, 13l i 8l. Jak urodzę córka bedzie miala 18stkęSzaleństwo, niektórzy w naszym wieku zostają dziadkami...
myślałam, ze on tez jakoś rośnie względem bety..Ale progesteron też masz na 1 trymestr .
Domi, mam taka nadziejeKochana- ja jestem po in vitro I mimo wszystko ciąża jest 3 dni wcześniejszą (1x w szpitalu tak mi powiedzial lekarz , dzis w klinice lekarka potwierxzila to samo). A wiemy dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia i w 5 dobie miałam podana blastocysta wiec w teorii powinno być idealnie tak jak na wyliczeniach, ale lekarka powiedziała że takie opóźnienie jest w normie, nawet przy tak dokładnych wyliczeniach lekka obsuwa jest dopuszczalna. W moim przypadku gdyby był tydzień opóźnienia to lekarka powiedziała że to już jest wtedy niepokojące, ale przypominam- ja znam dokładną godzinę zapłodnienia I dokładną godzinę podania blastocystytakze a pewno będzie u Ciebie ok! Zobacz jaka piękna beta! Jestem PRZEKONANA, że maluch pięknie tam rośnie
![]()