Anne1991
Fanka BB :)
Oj... bardzo wspolczuje. Jakie masz objawy? Pierwszy raz przechodzisz Covid? Trzymajcie sie. Zdrówka :*Złapałam covid i czuję się okropnie. Najgorzej że moja córcia też, mamy w domu istny armagedon![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj... bardzo wspolczuje. Jakie masz objawy? Pierwszy raz przechodzisz Covid? Trzymajcie sie. Zdrówka :*Złapałam covid i czuję się okropnie. Najgorzej że moja córcia też, mamy w domu istny armagedon![]()
Wiesz co, ja też się boję i chyba nie chce jeszcze zapeszać, może dlatego u mnie ten dziwny spokój. Staramy się 2lata juz. Ale małż juz naciska abyśmy poszli we dwoje na pierwszą wizytę, dlatego na początku sierpnia się wybierzemy. Ale jeszcze nie w tym tyg. Jeszcze nie jestem gotowaNie nazwałabym tego tak, że masz wywalonejeżeli czujesz się spokojna, to dobrze, bo stres jest jak najmniej wskazany i w sumie to zazdroszczę takiego stanu. Też miałam tak na początku, ale to kwestia tego, że nie chcę się nastawiać i przywiązywać, bo tak bardzo się boję, że znowu nic z tego nie wyjdzie. Im bliżej wizyty tym bardziej już odczuwam ten stres. Dzisiaj mój T. też powiedział, że ja się wgl nie cieszę, a ja się cieszę tylko tak tego nie okazuję.
Biedna. Pierwszy raz chorujesz? Macie wyraźne objawy? Niewiadomo nawet jak pomóc..Złapałam covid i czuję się okropnie. Najgorzej że moja córcia też, mamy w domu istny armagedon![]()
No to mamy podobnie. Nawet na mojego T. też mówię małż, a on na mnie małżowinaWiesz co, ja też się boję i chyba nie chce jeszcze zapeszać, może dlatego u mnie ten dziwny spokój. Staramy się 2lata juz. Ale małż juz naciska abyśmy poszli we dwoje na pierwszą wizytę, dlatego na początku sierpnia się wybierzemy. Ale jeszcze nie w tym tyg. Jeszcze nie jestem gotowa
O rany, współczuję. Ale coś wisi w powietrzu już, bo ode mnie z otoczenia też co raz więcej osób ma to choróbsko. Wypoczywaj na ile jest to możliwe. Dużo siły!Złapałam covid i czuję się okropnie. Najgorzej że moja córcia też, mamy w domu istny armagedon![]()
To też fajna różnica wieku.U nas będzie 2 lata i 3 miesiące różnicy :-)
Gorączka, ból głowy i mięśni, brak apetytu (chociaż to może przez ciążę) i absolutny brak sił. Moja malutka dodatkowo zapalenie gardła i nic nie chce jeśćOj... bardzo wspolczuje. Jakie masz objawy? Pierwszy raz przechodzisz Covid? Trzymajcie sie. Zdrówka :*
dużo zdrówka dla Was! Teraz znowu zaczyna się chorowanie na to choróbskoGorączka, ból głowy i mięśni, brak apetytu (chociaż to może przez ciążę) i absolutny brak sił. Moja malutka dodatkowo zapalenie gardła i nic nie chce jeść![]()
My musimy salon przerobić by pokój powstał trzeci dla dzieci. Ale jest duży więc można go trochę zmniejszyć. W samochodzie się zmieścimy bo mam już obczajone foteliki które są wąskie i mieszczą się trzy obok siebiedzięki! Mnie przerażają kwestie organizacyjnej- mamy za małe mieszkanie na trójkę dzieci, teraz będzie ok, bo to bedzie mały brzdąc. Ale jak dzieci będą starsze, jak je po pokojach porozdzielać, żeby było ok... no i auto, gdzie ten trzeci fotelik zmieścić... musiałabym chyba męża z auta wywalićAle póki co, staram się tym nie przejmować, może jakieś rozwiązanie się znajdzie...
Co to na znaczyc że nie pomaga? Jak możesz na to pozwalać? To jego obowiązki a nie pomaganie. To już nie te czasy co Pan robił na rodzinę i w domu nie miał żadnych obowiązków. Mój robi wszystko, sprząta, gotuje tylko nie prasuje bo nie lubiCzasami teściowa weźmie córkę. A tak to niestety nawet mąż nie pomaga![]()
Współczuję! U nas w rodzinie tylko mój tata mial w styczniu i ledwo z tego wyszedł. Schudł strasznie i czuł że to jego koniec. Na szczęście dostał lek na covid w porę.Złapałam covid i czuję się okropnie. Najgorzej że moja córcia też, mamy w domu istny armagedon![]()