Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie też by wskazała chociażby ze względu na wiek.....U mnie Pappa wskaże prawdopodobieństwo wszystkich chorób jakie są na świecie, dlatego decyduję się na Nifty.
Powiem Tobie, ze nie jesteś sama. Ja się już boje jakiegokolwiek usg. Także naprawdę nie jesteś w tym sama. Jest tez więcej dziewczyn które tym się stresują bo wiedza ze nie zawsze jest okey. Ale stało się. Jesteś w ciąży i nie ma innego wyjścia jak urodzić szczęśliwie i zdrowe dziecko, albo po drodze się coś stanie…. Oby żadnej z nas to nie spotkało. Musisz jakoś się odprężyć i zająć czymś głowę bo Twój stres nie sprzyja Tobie i dziecku.ja na sanco/ nifty się nie zdecyduję właśnie ze względu na to, że tam wady genetyczne wykrywają, a nie każda choroba jest związana z wada genetyczną. a usg prenatalne się boję zwyczajnie.
wiem, ale wiem że mnie będą namawiać a ja bardzo nie chcę tych badań.Powiem Tobie, ze nie jesteś sama. Ja się już boje jakiegokolwiek usg. Także naprawdę nie jesteś w tym sama. Jest tez więcej dziewczyn które tym się stresują bo wiedza ze nie zawsze jest okey. Ale stało się. Jesteś w ciąży i nie ma innego wyjścia jak urodzić szczęśliwie i zdrowe dziecko, albo po drodze się coś stanie…. Oby żadnej z nas to nie spotkało. Musisz jakoś się odprężyć i zająć czymś głowę bo Twój stres nie sprzyja Tobie i dziecku.
Przecież 31 lat (wnioskuje po twojej dacie) to nie jest późny wiek na macierzyństwo.U mnie też by wskazała chociażby ze względu na wiek.....
tak, tak samo - jesli dotrwam do tego momentu. Ale jesli cos wyjdzie zle to nie zgodze sie na amniopunkcjePonawiam pytanie: robicie badania prenatalne?
Przecież to wolny wybór. Jeżeli naprawdę ich nie chce to musisz im powiedzieć ze maja uszanować Twoje zdaniewiem, ale wiem że mnie będą namawiać a ja bardzo nie chcę tych badań.
robiłam amnio. wolałabym już amnio niż sanco czy nifty. dla mnie bardziej wiarygodne choć u mnie też nic nie wykazała.tak, tak samo - jesli dotrwam do tego momentu. Ale jesli cos wyjdzie zle to nie zgodze sie na amniopunkcje
nie jest, ale z moją historią już jest. 1 dziecko zdrowe nie było, a teraz mam przeczucie że i tym razem nie będzie zdrowe.Przecież 31 lat (wnioskuje po twojej dacie) to nie jest późny wiek na macierzyństwo.