Madllen_pleasure
Fanka BB :)
Ja mam tak samoPierwsze dziecko rodziłam sn poród ach ciary mam na samą myśl.. bardzo straszny, ale wolę tu dziewczyn nie straszyć.
Ale mimo wszystko bardziej boje się CC niż znów sn.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam tak samoPierwsze dziecko rodziłam sn poród ach ciary mam na samą myśl.. bardzo straszny, ale wolę tu dziewczyn nie straszyć.
Ale mimo wszystko bardziej boje się CC niż znów sn.
Ja miałam dzisiaj brązowe rano, teraz jakby lekko różowe ale widoczne delikatnie przy podcieraniu.ja od jakiegoś czasu mam co jakiś czas brązowe plamienia. Byłam u lekarza, u mnie to akurat jest niewielki krwiak, mam odpoczywać, dostałam leki. Z dzisziutkiem było wszystko Ok jak byłam na wizycie 7+4, serducho biło. W środę idę znowu. Mam nadzieję że wszystko Ok, a krwiak po prostu się oczyszcza albo wchłania.
ja bym każde pieniądze dała żeby się ktoś zlitował i mi cc zrobił.....Ja mam tak samo![]()
dlatego teraz myślę, żeby jak najzdrowiej jesć i przytyć maks 12 kg@Natalia1991991 jestem w stanie zrozumiec Twoje obawy, ale narzekanie na wage 60 kg przy wzroście 160 to juz lekka przesada. Twoja waga jest prawidlowa. Rozumien ze moze Ci cos w wygladzie przeszkadzac, pewnie jak kazdej z nas, ale zamartwianie sie tym teraz? To akurat powinna by ostatnia rzecz o ktorej teraz należy myśleć.
A nie myślałaś np. o porodzie naturalnym ze znieczuleniem w kręgosłup?ja bym każde pieniądze dała żeby się ktoś zlitował i mi cc zrobił.....
żadnego nie można lekceważyć. Każde plamienie/krwawienie należy skonsultować z lekarzem. Trzymam kciuki aby na wizycie było wszystko Ok. Koniecznie daj znać!Ja miałam dzisiaj brązowe rano, teraz jakby lekko różowe ale widoczne delikatnie przy podcieraniu.
Dzisiaj pierwsza wizyta o 17, bardzo się denerwuje...
Jedna ciąża pusty pecherzyk, o tą obecną starania 2 lata..
żadnego nie można lekceważyć. Każde plamienie/krwawienie należy skonsultować z lekarzem. Trzymam kciuki aby na wizycie było wszystko Ok. Koniecznie daj znać!
nie chce rodzić naturalnie w ogóle.A nie myślałaś np. o porodzie naturalnym ze znieczuleniem w kręgosłup?
Ja Ci opowiem moja historieA nie myślałaś np. o porodzie naturalnym ze znieczuleniem w kręgosłup?