PaulinaJu
Fanka BB :)
Tak i lekko opuścić spodnie. Lekarz powie co i jakA tak z ciekawości, jak jest badanie wykonywane to już przez brzuch, to trzeba tylko rozporek rozpiąć czy jak to wyglada ?
Pytam bo nigdy takiego nie mialam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak i lekko opuścić spodnie. Lekarz powie co i jakA tak z ciekawości, jak jest badanie wykonywane to już przez brzuch, to trzeba tylko rozporek rozpiąć czy jak to wyglada ?
Jakie podejście na Twoja obecna dr do poprzedniego lekarza w odniesieniu do poronień?Hej, ja tez już po wizycie. Forum jakoś nie chciało mi działać, wiec dopiero pisze teraz.
Dzidziuś żyjeSerduszko pięknie bije. Pani dr zapewnila, ze gdyby miało się coś wydarzyć to raczej biloby wolniej… także jestem trochę spokojniejsza
Jednak na wzgląd na wcześniejsza biochemiczna i poronienie jestem obstawiona duphastonem i heparynapani dr ma zupełnie inne podejście do poronien niż moj poprzedni lekarz, pewnie to i dobrze, ale nie powiem trochę mnie to zestresowalo… muszę umówić się na badania genetyczne, do poradni genetycznej i w ogóle dodatkowe badania na wzgląd wcześniejszych poronien…
najlepiej ubierz sobie jakieś legginsy albo spódnicę. ja tak zawsze robię chociaż normalnie nie chodzę w spódnicach ani sukienkach w ogóle.A tak z ciekawości, jak jest badanie wykonywane to już przez brzuch, to trzeba tylko rozporek rozpiąć czy jak to wyglada ?
nie może być bo wyobraź sobie rozmiar zarodka kilka mm. nic nie zobaczy. długo robią dopochwowo. Ja miałam do połowy ciąży.Jeżeli pacjentka jest szczuplutka, to chyba może być tez przez brzuch![]()
Natalia, kiedy masz wizytę kolejną? Ja w czwartek i też takie przeświadczenie. W ogóle, że nie żyje.to gratulacje, ja czuję całą sobą, że moje będzie znowu chore
miałam mieć jutro, ale był tydz wcześniej ze względu na urlop. następna 23.8Natalia, kiedy masz wizytę kolejną? Ja w czwartek i też takie przeświadczenie. W ogóle, że nie żyje.
Skierowanie na prenatalne NFZ jest w 3 przypadkach:Jeśli chodzi o prenatalne, to zlecone będą z wizyty prywatnej? Czy prowadzisz ciążę na NFz?
Dla poprzedniego ciąża biochemiczna to nie ciąża i nie poronienie, ta pani uznaje to jako poronienie i jako ciaze. Poprzedni zapewniał ze skoro mam 2 zdrowych dzieci z ciaz bezproblemowych to ostatnie poronienie było przypadkiem, nie ma powodu by zlecać badania i dociekać dlaczego. Ta zaś mówi ze nawet jedno poronienie jest powodem do wykonania takich badań… pewnie jak bym poszła do pierwszego go uznałby ze wszystko jest ok i tak by zostało. A ta babeczka już uznała ciaze za zagrożona… sama nie wiem co mam o tym myśleć….J
Jakie podejście na Twoja obecna dr do poprzedniego lekarza w odniesieniu do poronień?
ale masz 2 dzieci zdrowych ja nie mam nawet jednego. poprzednie było chore i czuje, że to też bedzie.Dla poprzedniego ciąża biochemiczna to nie ciąża i nie poronienie, ta pani uznaje to jako poronienie i jako ciaze. Poprzedni zapewniał ze skoro mam 2 zdrowych dzieci z ciaz bezproblemowych to ostatnie poronienie było przypadkiem, nie ma powodu by zlecać badania i dociekać dlaczego. Ta zaś mówi ze nawet jedno poronienie jest powodem do wykonania takich badań… pewnie jak bym poszła do pierwszego go uznałby ze wszystko jest ok i tak by zostało. A ta babeczka już uznała ciaze za zagrożona… sama nie wiem co mam o tym myśleć….
Mi się należy na wzgląd 2 poronien. Dostałam skierowanie. Zobaczymy czy faktycznie należy mi się za darmo.Skierowanie na prenatalne NFZ jest w 3 przypadkach:
-ukończone 35 lat
-poprzednia ciąża chore dziecko
-wady genetyczne w rodzinie
Poza tym się płaci niestety.