Natalia1991991
Fanka BB :)
z tego co wiem badania prenatalne nie są obowiązkowe.Nie wiem czy znajdziesz takiego lekarza, może być potem oskarżony o błąd w sztuce. Zastanawia mnie zatem dlaczego w ogóle chodzisz do lekarza?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z tego co wiem badania prenatalne nie są obowiązkowe.Nie wiem czy znajdziesz takiego lekarza, może być potem oskarżony o błąd w sztuce. Zastanawia mnie zatem dlaczego w ogóle chodzisz do lekarza?
Kojarzę, ok 250 zależy gdzie.Umiem czytać, wiem, że pisałaś o sobie. Każda tu pisze o sobie i swoich doświadczeniach i chyba stad właśnie czerpiemy wiedzę - ze wspólnych doświadczeń. Ja analizuje doświadczenia innych, bo swoich nie mam.
A czy Pappa jest płatny? Kojarzysz ile może kosztować?
Haha mam tak samo z tym jedzeniem. Zawsze sprawdzam w internecie czy powinnam to jeść.Wczoraj mąż smażył naleśniki i jedna strona nie była spieczona, oczywiście nie ruszyłam i czekałam na kolejnego bardziej chrupkiego. Czasami przesadzam z tym i zdaję sobie z tego sprawę.Ale dużo dziś miałam czytania
Ja znowu wariuje z moim tematem co mogę jeść co nie,biorę czytam szukamdzisiaj mam jakiś zły dzień co do tego....jakiś dołek mnie złapał.
Ale zauważyłam,że dołem brzuch mi się zaokrągla,więc jakoś miło
W środę mam endokrynolog więc z jednym tematem będę do przodu chociaż,a za tydzień w środę wizyta .
@palmtree mam jedno pytanko,czy kiwi jest ok? Bo ja dodatkowo mam zaparcia oczywiście,kiwi na mnie w miarę działało.
ja chodziłam na basen, nic mi lekarz nie mówił że nie można
ja zamknęłam już temat dlaczego nie chcę robić tych badań. i nie ma sensu tego ciągnąć dalej.Nie wiem czy znajdziesz takiego lekarza, może być potem oskarżony o błąd w sztuce. Zastanawia mnie zatem dlaczego w ogóle chodzisz do lekarza?
Wiesz co, uściślijmy, bo ja się już pogubiłam. Nie chcesz robić dodatkowych badań typu Pappa, NIfty, amniopunkcja? Ale na USG genetyczne wyrażasz zgodę?z tego co wiem badania prenatalne nie są obowiązkowe.
tu Ci nie podpowiem niestety.Ja właśnie czytałam, że ten chlor jest niezalecany i że basen sprzyja infekcjom intymnym.
Ale że pływanie wskazane
No skołowana jestem od nadmiaru sprzecznych informacji.
żle doczytałaś.Wiesz co, uściślijmy, bo ja się już pogubiłam. Nie chcesz robić dodatkowych badań typu Pappa, NIfty, amniopunkcja? Ale na USG genetyczne wyrażasz zgodę?
to prawda co napisałaś Jeenny!nie piszę tylko w kontekście jednego posta tutaj na forum tylko całokształtu, który mam okazję od początku czytać. Bodajże bardzo długa dyskusja z twoim udziałem była tydzień temu, gdzie już żadne argumenty nie trafiały i pisałaś cały czas to samo na okrągło. Jeżeli Cię uraziłam to przepraszam, ale czytając to już miałam stan „muszę bo się uduszę” i napisałam to co myślę w tym temacie. Nie mam zamiaru się teraz przepychać ani nikogo do niczego przekonywać.
Wiele dziewczyn jest tutaj po przejściach, ja też. Chciałabym po prostu aby na tym forum dziewczyny się wspierały, a nie straszyły. Nikomu to nie będzie służyć. A jeżeli piszesz że nie robisz badań bo i tak wiesz że dziecko będzie chore to nasilasz tym samym świadomie bądź nie strach u innych. W wielu przypadkach u dziewczyn, dla których to jest pierwsza ciąża i kompletnie nie wiedzą co i jak.
Nie będę robić USG prenatalnego, czyli tego teraz niedługo, ani w połowie ciąży ani na jej końcu.żle doczytałaś.