vvDomivv
Fanka BB :)
o to jak tak polecacie to kiedyś też się musze wybraćOoo my mamy nie tak daleko,jakieś 150km
Byliśmy już tam ze dwa razy,ale fajnie jest i wracamymiało być Zakopane na 3 dni bo też lubimy tam wracać ,ale wybrałam Solinę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o to jak tak polecacie to kiedyś też się musze wybraćOoo my mamy nie tak daleko,jakieś 150km
Byliśmy już tam ze dwa razy,ale fajnie jest i wracamymiało być Zakopane na 3 dni bo też lubimy tam wracać ,ale wybrałam Solinę
o masz! Sprawdziłam że ode mnie to 5 i pół h trasyo to jak tak polecacie to kiedyś też się musze wybrać![]()
Heeej!Tak, plitwickie były, a teraz plazing w Makarskiej.![]()
A skąd jesteś ?ja też nie tak daleko ale się zastanawiam czy jechać samochodem
z okolic JarosławiaDobra,
A skąd jesteś ?
no to dobre wiadomościBoszeee, umrę zaraz. Ciąża młodsza o tydzień, jest zarodek i zaczątek bicia serca. Na razie tyle i aż tyle.
Nie daleko mamy do siebiez okolic Jarosławia
Teraz wdech i wydechBoszeee, umrę zaraz. Ciąża młodsza o tydzień, jest zarodek i zaczątek bicia serca. Na razie tyle i aż tyle.
Czyli ten nowy tydzień to ktory?Boszeee, umrę zaraz. Ciąża młodsza o tydzień, jest zarodek i zaczątek bicia serca. Na razie tyle i aż tyle.