Jak się przyjmie to fajnie wspominać patrząc na ten kwiatekMam nadzieję że nie wywalaale to już ich sumienie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się przyjmie to fajnie wspominać patrząc na ten kwiatekMam nadzieję że nie wywalaale to już ich sumienie
O matkoAle wczoraj byl z moją 16 l córką na spacerze, zbierał patyki które później przyniósł do domu i poukladał sobie na balkonie, i mój kochany pies ( mamy huskiego) chciał sobie pogryźć, była jedna wielka awantura i ganianie psa po całym mieszkaniu. No masakra jakaś. Później zerwał kwiatka i jak wrocił do domu, to go trzymał cały czas w ręku i odpadły mu trzy płatki, co ja miałam to możecie sobie wyobrazić tylko, córka oddała swojego i był spokój![]()
ja 34, maz 40u nas mnie 32 w tym roku stuknie, a małż 39![]()
Ja miałam urodziny w czerwcu i test zrobiłam cztery dni przed urodzinamiTakNa początku lipca miałam urodziny i w dzień urodziń pozytywny test, także najlepszy prezent ever. Żeby tylko teraz było już wszystko dobrze
![]()
A w nowej pracy mówiłaś o ciąży?Dziewczyny, ja po wizycie i usg, serducho bije 160, groszek ma 1.38 czyli 7+4.
Niestety lekarz znalazł krwiak podobno już się wchłania ale mam na siebie uwazac
Dostałam ofertę pracy, kurczę naprawdę dream job mam nadzieje ze po porodzie będę mogła do nich wrócić, zaczynam 29/08
I mnie tez nie przedłużyli umowy na wieść o ciąży ale nie wyrzucajcie mnie, będę grzeczna obiecuje![]()
Mój jest już na tyle duży że jeansy są nie do zapięciaDziewczyny, jak wyglądają Wasze brzuszki? W sensie czy rosną Wam już? Ja właściwie nic nie przytyłam jeśli chodzi o kg, ale mam taki brzuch jakbym była w 4-5 mcu. Co prawda przed ciaza przez insulinooporość miałam ten brzuch duży, ale teraz to masakra... to moja 3 ciaza, więc może macica bardziej jest rozciągnięta, nie wiem... szukam wymówek![]()
Ja wrzucam do pudelek po heparynie i jak się dużo uzbiera to z przeterinowanymi lekami oddaje do oszczyszczalni ścieków, tam przyjmują leki.Dziewczyny bioręce heparyne
Macie specjalne pojemniki do zbierania igieł? Czy jak przechowujecie te puste już strzykawki? Ja na razie wzielam pudełko i tam je wrzucam ale pewnie w aptece idzie dostać odpowiednie pudełko co?
Ja też początkiem lipca urodziny i pozytywny testTakNa początku lipca miałam urodziny i w dzień urodziń pozytywny test, także najlepszy prezent ever. Żeby tylko teraz było już wszystko dobrze
![]()
Mój prywatny gin bierze 150zl za wizytę z usg więc tanio ale już inni po 300zl biorą. Mimo, że poprzednie prywatnie prowadziłam to tą prowadzę na NFZ i nic nie będę płacić.Dziewczyny, a ile płacicie za wizytę? Ja pochodzę ze Świętokrzyskiego i u mnie w mieście przedział mniej więcej 250-320 strach co jest w większych miastach![]()
Fajny pomysł. Ja zawsze mówię że zamiast ******* typu aniołki czy inne głupoty lepiej kupić kwiatka w doniczceDziewczyny, ja trochę z innej beczki. Nawet nie trochę...Czy jako goście weselni byłybyście zadowoleni z sadzonek sukulentów jako drobny upominek?? Bo tak wymyśliłam, ale już sama nie wiem
Nic tylko pozazdrościć, że trafiłaś na takiego lekarza. Mi nie było to jeszcze dane w LuxTrochę to zależy. Ja mam super lekarza z samymi pozytywnymi opiniami. Od pierwszej wizyty nam kliknelo
Jest bardzo empatyczny i wyrozumiały a to za co go najbardziej polubiłam to fakt, że po wszystkich badaniach i skierowaniach odsunął się od komputera, spojrzał mi w oczy i powiedział, że teraz to czas dla mnie i mam pytać o co chce a on mi na wszystko odpowie![]()
moja 4 latka ma Zespół Aspergera, wszystko musi być tak jak ona chce. Jak zrobię coś inaczej - koniec świata! Czasem jest mi ciężko, bo brakuje mi cierpliwości i spokoju... martwię się też jak będzie, gdy urodzi się bobas, bo dla niej info, żeby nie darła się bo śpi jej siostra to żaden argumentO matko
To ja jednak nie mogę narzekać na mojego niespełna trzylatka![]()
No mi się wydaję że moje dzieci też były ułożone, ale to było tyle lat temuO matko
To ja jednak nie mogę narzekać na mojego niespełna trzylatka![]()