• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2023

Moja koleżanka miała 33 jak lekarz ją nazwał starą pierwiastką 😂
no to dzien dobry- jestem Stara Pierwiastka 🤣 to chyba zależy gdzie lekarz przyjmuje bo u mnie w klinice niepłodności mówili, że "pani jeszcse taka młodziutka" 🤣 a ja właśnie 33 na liczniku 😝
A ja mam pytanie do tych z geriatri z tym ze takich które już rodziły wczesniej, czy po 30 a przed 35 to się zaleca te testy pappa i nifty? Bo sama nie wiem czy wgl sobie nimi głowę zaprzątać skoro urodziłam dwóch zdrowych chłopaków i wad genetycznych w rodzinie nie ma wiec teoretycznie wskazań brak ewentualnie wiek 🤣
wydaje mi się ze po 35r.z jest wskazanie zeby zrobić. A w reszcie przypadków zalecenie.
Dziewczyny, ja trochę z innej beczki. Nawet nie trochę...😁 Czy jako goście weselni byłybyście zadowoleni z sadzonek sukulentów jako drobny upominek?? Bo tak wymyśliłam, ale już sama nie wiem
super pomysł 😍
Jeszcze takie pytanko czy clotrimazolum miejscowo można w ciąży?
chyba nie- bo jak wspominałam interniście że mam uczulenie na ten lek to coś chyba bąknął że tego i tak nie można 😉 (a pytał o wszystkie uczulenia na leki)

reklama
Hej, nadrobiłam szybko 30 stron 🙈 widziałam ze pisaliście o wieku, ja już chyba pisałam ale napisze jeszcze raz, na 25 i mój mąż 31, to będzie nasze pierwsze dziecko. Ktoś w takim wieku tu tez jest? :) nie mam żadnych dolegliwości i trochę się martwię jak to możliwe ze bez nudności czy wymiotów… dziś mi tak urósł brzuch od wzdęć 😅 wyglądam jak 4 miesiącu przynajmniej 😂 wazę 68 i wzrost 165 i waga cały czas stoi w miejscu
Jeżeli nudności lub mdłości, to stan kiedy robi się nie dobrze i ma się ochotę 🤮 to miałam tylko przez tydzień (nie jestem pewna czy to taki stan, bo nigdy nie miałam). Jedyny objaw jaki mam, to bolące piersi i ciągnięcie w podbrzuszu. To czy ma się dolegliwości, to nie jest żaden wyznacznik aczkolwiek też czasem mnie to stresuje i co chwilę sprawdzam czy cycki mnie bolą 😅
dzięki Kochana! No i mam nadzieję że brak przeczuć dobrze zwiastuje i jutro podzielisz się cudownym wieściami ❤️
Też mam taką nadzieję!
Generalnie Twój pomysł z wiadomością na priv jest spoko i w sumie jestem za. Tylko rozwiń skrót "TP" 😅

Jejuuu kobietki! w pracy byl dzis kocioł i nie mialam jak sie tu pojawic wczesniej, teraz wreszcie usiadlam spokojnie, starałam się Was nadrobić, ale to jak syzyfowa praca 😅 nie do ogarnięcia 🤣 ale postaram się jeszcze do końca dnia, przynajmniej częściowo doczytać wszystkie Wasze wiadomości 😅

no to dzien dobry- jestem Stara Pierwiastka 🤣 to chyba zależy gdzie lekarz przyjmuje bo u mnie w klinice niepłodności mówili, że "pani jeszcse taka młodziutka" 🤣 a ja właśnie 33 na liczniku 😝
wydaje mi się ze po 35r.z jest wskazanie zeby zrobić. A w reszcie przypadków zalecenie.
super pomysł 😍
chyba nie- bo jak wspominałam interniście że mam uczulenie na ten lek to coś chyba bąknął że tego i tak nie można 😉 (a pytał o wszystkie uczulenia na leki)
dzięki, w necie też piszą, że niewskazane.

Jeżeli nudności lub mdłości, to stan kiedy robi się nie dobrze i ma się ochotę 🤮 to miałam tylko przez tydzień (nie jestem pewna czy to taki stan, bo nigdy nie miałam). Jedyny objaw jaki mam, to bolące piersi i ciągnięcie w podbrzuszu. To czy ma się dolegliwości, to nie jest żaden wyznacznik aczkolwiek też czasem mnie to stresuje i co chwilę sprawdzam czy cycki mnie bolą 😅

Też mam taką nadzieję!
Generalnie Twój pomysł z wiadomością na priv jest spoko i w sumie jestem za. Tylko rozwiń skrót "TP" 😅
termin porodu 😄

Też mam taką nadzieję!
termin porodu 😁

reklama
jak byś miała własnego, to byś pokochała. Fakt, to odpowiedzialność, ale jak widzę moje dzieci tulące się do naszego kiteła, to serce mi się z miłości rozpływa.
Zazdroszczę, moi bardzo by chcieli przytulać kotka ale kicia nie bardzo by chciała być przytulana przez nich🤣
My mamy jeszcze rybki no ale do rybek nie da się przytulić.
A to moja paskuda. Znaleziona 10 lat temu na drzewie, wystraszona, obklejona jakąś smołą. Przez wiele lat była totalną domatorką, bała się wyjść nawet na klatkę schodową, a teraz, od czasu przeprowadzki, non stop stoi pod drzwiami i czeka na okazje lub drapie i miauczy aż ktoś się zlituje i ją wypuści. Stąd zdjęcie sprzed domu, w środku rzadko bywa...
Nie udało mi się zrobić zdjęcia z podniesionym pyszczkiem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry