• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Podobno bardzo ciężko zdiagnozować, dopiero jak powiększa się macica to widać, że ma nieprawidłowy kształt. Dlatego mam dużo leżeć i odpoczywać. Pewnie z tego powodu też chce mnie tak często widzieć moja gin. Też jestem zaskoczona... Nigdy o tym nie słyszałam, mam nadzieję że to nie będzie robiło poważnych problemów u mnie. We wtorek dowiem się więcej
ale skoro gin nic sobie z tego nie zrobila to może nie jest to takie straszne? Wiesz internet to najgorszy lekarz 🙉 a może jednak są kobiety które mają tak samo a donosiły i urodziły zdrowe dzieci. Poczekaj cierpliwie do kolejnej wizyty i zobaczysz co powie.

No właśnie nie dała mi odczuć że coś poważnego się dzieje, ale mam też wrażenie że trochę studzi moje emocje jeżeli chodzi o cieszenie się. Sama już nie wiem. Zastanawiam się czy nie iść do innego lekarza i potwierdzić...
Możesz iść potwierdzić. Ja byłam wczoraj u lekarza i nam zlecone badania, skierowanie na prenatalne a na wizytę mam przyjść po prenatalnych. Karty ciąży nie zalozyl

To jest anatomiczna wada macicy. Może być duży problem z donoszeniem ciąży...
Długo jestem na forum i pisały dziewczyny że mają dwurozne macice ale jakoś nie był to problem z donoszeniem ciąży. Mi też raz lekarz wpisał dwurożna macica a potem się okazało ze jednak prawidłowa więc myślę że to trudne do stwierdzenia i łatwo się pomylić. Skoro lekarz się tym nie przejął to Ty tym bardziej żyj spokojnie 😃

reklama
Dziewczyny błagam polećcie coś na migrenę. Od wczoraj mam potworny ból głowy, bolała mnie całą noc. Nawet paracetamol nie pomógł 😭
Ja też mam bóle głowy od 2 dni nie wiem czy to migrena ale tak mnie po prostu ciśnie mierzyłam ciśnienie jest niby ok biorę apap ale pomaga tylko połowicznie :/ najgorsze jest to że już budzę się z bólem głowy i mam wrażenie że jest taka ciężka ale w poniedziałek mam wizytę to zapytam lekarza co i jak 🙂 najgorsze jest to że z przeciwbólowymi nie można przesadzać 😔

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry