Anne1991
Fanka BB :)
Ja muszę czekać do 16 sierpniaTeż mi się uspokoiło ale mam nadzieje, że wszystko dobrze będzie, na podatku czułam brzuch najbardziej wieczorami ale w ciągu dnia też. Mam wizytę dopiero w kolejny czwartek a Ty?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja muszę czekać do 16 sierpniaTeż mi się uspokoiło ale mam nadzieje, że wszystko dobrze będzie, na podatku czułam brzuch najbardziej wieczorami ale w ciągu dnia też. Mam wizytę dopiero w kolejny czwartek a Ty?![]()
Dziękuję za pocieszeniewiem jak to jest, ale nawet gdybyś musiała przejść na dietę to gwarantuje Ci ze przywykniesz. Ja mam zespół jelita drażliwego i swojego czasu miałam tak zaostrzony stan zapalny ze cokolwiek nie zjadłam, płakałam z bólu. Lekarka poleciła mi przejść na taką jedną dietę, podczas której sprawdzą sie tolerancję na dane produkty, i powiem tak była mocno rygorystyczna nim dotarłam do końca eliminacjipozniej juz mniej więcej wiedziałam co mogę a co nie, ale lista produktów zakazanych była dość długa, trzeba było szukać zamienników itd. I powiem Ci ze po miesiącu/dwóch kombinowania, po pierwsze nauczyłam się co mogę, czego nie, co czym zastępować, po drugie po prostu przyzwyczaiłam się i nie czułam zapotrzebowania na te "zakazane". A przynajmniej bardzo baaaardzo sporadycznie. Organizm się przestawił. No i sam fakt że poczułam się lepiej zadziałało mega motywująco. Gdy Ty zobaczysz poprawę wyników na pewno tez poczujesz się zmotywowana
trzeba sobie tylko dać czas. 3mam kciuki
![]()
Mnie tak bolą plecy ....a jak już coś zacznę robić to w ogóle ..U mnie się nasilają i jeszcze bóle w krzyżu![]()
Oj tam, to wy jesteście rodzicami a mamka musi się z tym pogodzićJa czuje, zwłaszcza jak odpoczywam. No jak jestem w ruchu to mi nie dokuczają bóle brzucha. Morał? Muszę non stop być w ruchu
Niestety moja mama to się nie ucieszy z tej ciąży. To będzie moje trzecie dziecko a ona non stop lamentuje że ciężkie czasy i dwójka to już jest za dużo. A oboje pracujemy z mężem, do tego prowadzę swój biznes poza etatem, nie mamy kredytów i mamy własny dom![]()
u mnie wszyscy się cieszą, tylko tylko średnio. Najstarszy powiedział, że „będziemy rodziną patologiczną, bo kto inny ma 4”Ja czuje, zwłaszcza jak odpoczywam. No jak jestem w ruchu to mi nie dokuczają bóle brzucha. Morał? Muszę non stop być w ruchu![]()
Niestety moja mama to się nie ucieszy z tej ciąży. To będzie moje trzecie dziecko a ona non stop lamentuje że ciężkie czasy i dwójka to już jest za dużo. A oboje pracujemy z mężem, do tego prowadzę swój biznes poza etatem, nie mamy kredytów i mamy własny dom![]()
*tylko starszaki średniou mnie wszyscy się cieszą, tylko tylko średnio. Najstarszy powiedział, że „będziemy rodziną patologiczną, bo kto inny ma 4”masakra
![]()
Ja 16 albo 18 (bo oczywiście nie pamietamJa muszę czekać do 16 sierpniawięc jeszcze dłuuugo. Ale staram się nie nakręcać. Mówię sobie cały czas, że będzie dobrze.
Ja zawsze chciałam mieć dużą rodzinę - 3 dzieciorków ale z racji na wiek raczej będzie tylko 2. 2023 pierwsze, 2024 drugie (mam ogromną nadzieję, że wszystko się uda)u mnie wszyscy się cieszą, tylko tylko średnio. Najstarszy powiedział, że „będziemy rodziną patologiczną, bo kto inny ma 4”masakra
![]()