Madllen_pleasure
Fanka BB :)
Ja miałam cukrzycę ciążową w pierwszej ciąży, wiec teraz z automatu dostaję skierowanie.Ja w środę mam wizytę i wtedy ma mi zlecić dopiero krzywą....a Ty miałaś wyższy na czczo czy dlaczego masz teraz krzywa ?
Mnie bolą![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam cukrzycę ciążową w pierwszej ciąży, wiec teraz z automatu dostaję skierowanie.Ja w środę mam wizytę i wtedy ma mi zlecić dopiero krzywą....a Ty miałaś wyższy na czczo czy dlaczego masz teraz krzywa ?
Mnie bolą![]()
Pamiętasz jakie miałaś wtedy cukry na czczo?Ja miałam cukrzycę ciążową w pierwszej ciąży, wiec teraz z automatu dostaję skierowanie.
Zresztą nie ma co porównywać, każdy inaczej. Ja się boje ,że robię krzywdę dziecku takim skokiem . Ale zdarzył mi się pierwszy raz taki skokPamiętasz jakie miałaś wtedy cukry na czczo?
Dwa raz po 95 mg%Pamiętasz jakie miałaś wtedy cukry na czczo?
BoląJa w środę mam wizytę i wtedy ma mi zlecić dopiero krzywą....a Ty miałaś wyższy na czczo czy dlaczego masz teraz krzywa ?
Mnie bolą![]()
Noo to myślę ,że u mnie już wiadomo .... Ja miałam 97 ,później 95 a ostatnio 91....Dwa raz po 95 mg%
Jednorazowym skokiem nie zrobisz krzywdy. Najgorsza jest powtarzająca się i długotrwałe utrzymująca się wysoka glikemia oraz liczne skoki glikemii.Zresztą nie ma co porównywać, każdy inaczej. Ja się boje ,że robię krzywdę dziecku takim skokiem . Ale zdarzył mi się pierwszy raz taki skok
Różnie to może byćNoo to myślę ,że u mnie już wiadomo .... Ja miałam 97 ,później 95 a ostatnio 91....
Glukometrem jak mierze to mam mniej w domu rano,
Do tej pory po jedzeniu,kanapka czy obiad ,takie dietetyczne po godzinie nigdy nie miałam wyżej niż 110, czasami nawet 100/98Jednorazowym skokiem nie zrobisz krzywdy. Najgorsza jest powtarzająca się i długotrwałe utrzymująca się wysoka glikemia oraz liczne skoki glikemii.
Dokładnie o to mi chodzi,jak będę miała to wtedy dietetyk i ustalamy wszystko ,a najgorsza taka niewiedza ...Różnie to może byćNajważniejsze, ze będziesz wiedziała na czym stoisz, bo najgorsze jest takie zawieszenie.