Helilo
Fanka BB :)
to w takiej końcówce końcówce to taakw końcówce to chyba można bo słyszałam że wiele k0biet r9bi zeby poród przyspieszyć. Ale jakoś nie połączyłam kropek i może faktycznie to może spowodować jakieś skurcze czy coś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to w takiej końcówce końcówce to taakw końcówce to chyba można bo słyszałam że wiele k0biet r9bi zeby poród przyspieszyć. Ale jakoś nie połączyłam kropek i może faktycznie to może spowodować jakieś skurcze czy coś?
ojjj ja to sobie znajdę zajęcie na bankMam ten sam dylemat.. co ja będę robiła całymi dniami jak wszyscy są w robocie![]()
Mam tak samoojjj ja to sobie znajdę zajęcie na banktym bardziej zw teraz po każdej aktywności musze odpocząć wiec u mnie np sprzątanie przeciąga się na cały dzień
a tak to wreszcie książki poczytam, poukładam w szafie- zrobię miejsce na większą rozmiarowo garderobę
ojjj mam tyle rzeczy do zrobienia, który czekają na wolna chwile że boje się że nie zdążę odpocząć
![]()
ja o 8:00O której? Ja o 11.20 trzymam kciuki za nas wszystkie.![]()
a że ostatnio potrzebuje dużo snu to chyba będę się musiała siła zwlec o tak niegodziwej godzinieja o 8:00nie wiem jak wstanę bo muszę tam być że 30 min wcześniej
bo muszę do położnej najpierw iść zeby mi tam kartę zalozyli. A dziś skoncze robo pewnie po 19tej...
![]()
ale nie narzekam bo mam 100% prace z domu i w sumie nie przemeczam sie i nie stresuje Ja też jutro 8:40O której? Ja o 11.20 trzymam kciuki za nas wszystkie.![]()
Jutro o 11:20? Bo jeśli tak to mamy dokładnie o tej samej godzinie.O której? Ja o 11.20 trzymam kciuki za nas wszystkie.![]()
ja miałam i wiele dziewczyn tutajjeśli się stresujesz to dzwoń, jeśli uważasz że że może być ok i że wytrzymasz do jutra to poczekaj
gdyby się rozkręciło i było tego więcej lub bolalby Cie brzuch to jedz na izbę przyjęć. Lepiej się upewnić w takich przypadkach że wszystko jest ok.
upsi to ja nie wiedziałam że nie możnano cóż... kolejne mycie okien widocznie spadnie na mojego lubego... ojejjj jakże mi przykro
![]()
Tak jutroJutro o 11:20? Bo jeśli tak to mamy dokładnie o tej samej godzinie.