Lake882
Fanka BB :)
Aaaaa no to chyba że takWiem kochana, bo miedzy starszakami jest 14 miesiecy roznicy a, ze dyn duzy corka starsza mala to wygladaja jak blizniakiyeraz bedzie 3 i 2 lata różnicy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaaaa no to chyba że takWiem kochana, bo miedzy starszakami jest 14 miesiecy roznicy a, ze dyn duzy corka starsza mala to wygladaja jak blizniakiyeraz bedzie 3 i 2 lata różnicy
Ja mam dokladnie 10 badan zleconych od lekarza na terazDziewczyny tak z innej beczki bo wkładam sobie badania i usg do segregatora od mamy ginekolog przed czwartkową wizytą i w sumie dobrze, że spojrzałam bo powinnam na czwartek mieć wyniki badań jak na zdjęciu a ginekolog z kliniki mi kazał wcześniej zrobić tylko morfologię, glukozę i mocz… ale jutro zrobie resztę bo mi pewnie i tak lekarz zaleci w czwartek wiec wole mieć to przynajmniej omówimy i któraś z Was tez pytała o wyniki testu obciążenia glukoza jakie powinny być- wrzucam serce![]()
Nie wiem skąd jesteś ale jeśli ze śląska j robisz prywatnie to w sla jest pakiet za chyba 340 zł bo właśnie sprawdziłamJa mam dokladnie 10 badan zleconych od lekarza na teraz![]()
Ja z dolnośląskiego. Zrobie w alabie na nfzNie wiem skąd jesteś ale jeśli ze śląska j robisz prywatnie to w sla jest pakiet za chyba 340 zł bo właśnie sprawdziłam![]()
Ja też tak samo obstawiamJa w obu ciążach miałam trafne przeczucie, teraz też jestem na 100% pewna, że chłopak![]()
Niee chodziło mi z tym obciążeniem ze ktoras ostatnio pytała o wyniki bo ma właśnie problemy z cukremChyba źle zrozumiałam Twój post, olej moją odpowiedź![]()
No zrozumiałam, ale po czasieNiee chodziło mi z tym obciążeniem ze ktoras ostatnio pytała o wyniki bo ma właśnie problemy z cukrem)