Karooola28
Fanka BB :)
Oj też mnie odrzuca na samą myśl, ale ostatnio jem ciagle twaróg na śniadanie albo z jogurtem na słono albo z dżemem na słodkoMnie ostatnio ratuje pasta jajeczna. Cisnę ja prawie codziennie hahaha xD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj też mnie odrzuca na samą myśl, ale ostatnio jem ciagle twaróg na śniadanie albo z jogurtem na słono albo z dżemem na słodkoMnie ostatnio ratuje pasta jajeczna. Cisnę ja prawie codziennie hahaha xD
Ile maluch ma wzrostu?Heej. My po wizycie i wszystko wporzadku !) Uff ulga . Także jestem przykładem ,że ustapienie dolegliwości to nic zlego
![]()
Byleby się przyjęłoOj też mnie odrzuca na samą myśl, ale ostatnio jem ciagle twaróg na śniadanie albo z jogurtem na słono albo z dżemem na słodko![]()
Pastę jajeczną robie tak, że gotuję 4 jajka, rozgniatam lub kroję na małą kostkę, dodaję serek naturalny typu Almette, majonez, sól, pieprz i szczypior. Dajesz tyle w zależności od tego jaką chcesz mieć konsystencję. A pastę z makreli bardzo podobnie, tylko nie dodaje tego serka i szczypiorku, a rybkę i ogórki kiszone. Ale mi się ochota zebrała na taką pastęA jak sie robi? Ja nie umiemi jeszcze ktos moze zarzucic wyprobowanym przepisem na paste z makreli. I inne pasty. Uwielbiam
![]()
A ja do jajek rozdrobnionych (kroje a później rozgniatamy widelec) daje majonez i łyżeczkę musztardy, szczypiorek, sól pieprz i słodka paprykęA jak sie robi? Ja nie umiemi jeszcze ktos moze zarzucic wyprobowanym przepisem na paste z makreli. I inne pasty. Uwielbiam
![]()
Hmm pychaGotuję 4 jajka, rozgniatam je widelcem. Dodaje odrobinę soli i dużo pieprzu (bo uwielbiam), łyżeczka musztardy i łyżka majonezu który można zastąpić skyrem albo jogurtem greckim. Wszystko mieszam i nakładam na chlebek.
Zależy jak wędzona. Upewnij się, że na gorąco. I nie jest polecana makrela królewska (taki gatunek) - największa z makreli - ponieważ zawiera dużo rtęci/ toksyn.Widzę że z przepisem na pastę jajeczną jest jak z przepisem na sałatkę jarzynowąja gotuje tylko jajka, trę na tarce, dodaje majonez i pieprz. Tyle.
P.S. Rozumiem w takim razie, że wędzoną makrelę w ciąży można jeść? Bo jakoś nie jadłam bo nie wiedziałam czy mogę.