King@
Fanka BB :)
Ja kupuje 1 litrowy w szklanej butelce, ale nie wiem co to za firmaJa prawie codziennie pije sok z grejpfruta. Taki jednodniowy, tak gorzki że aż wykręca![]()
Załączniki
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja kupuje 1 litrowy w szklanej butelce, ale nie wiem co to za firmaJa prawie codziennie pije sok z grejpfruta. Taki jednodniowy, tak gorzki że aż wykręca![]()
Noo to mamy podobne maluchyCzyli się wyrównało jednak. U mnie wczoraj 3,55 cm, tez oznaczone jako 10+3 (i taki był faktycznie dzień).
Świetne ! Ja też później znajdę córki USG i porównamJa też już po wizycie usg zgadza się z OM, 8plus6 dziś, dziecię 2.13cm, oczywiście już zaczęło się porównywanie ze starszym synem wyciągnęłam jego foty z usg i w 9plus3 miał 3cm, ale on w sumie cała ciąże trzymał masę, może tym razem trafi mi się okruszek co oszczędzi mi kręgosłup
Wracam do Acardu i jakoś bezpieczniej się z nim czuje jednak![]()
A na co bierzesz ten Acard ?Ja też już po wizycie usg zgadza się z OM, 8plus6 dziś, dziecię 2.13cm, oczywiście już zaczęło się porównywanie ze starszym synem wyciągnęłam jego foty z usg i w 9plus3 miał 3cm, ale on w sumie cała ciąże trzymał masę, może tym razem trafi mi się okruszek co oszczędzi mi kręgosłup
Wracam do Acardu i jakoś bezpieczniej się z nim czuje jednak![]()
Biorąc pod uwagę niepewność pomiaru to idealne bobo wychodziNoo to mamy podobne maluchyu mnie teraz dwa dni do tyłu jak by ,a jak wtedy 3 do przodu to teraz 5do tyłu
ale z okresu dwa dni młodsze teraz. Tzn tak jest na usg napisane
Dziękuję, obczajeJa kupuje 1 litrowy w szklanej butelce, ale nie wiem co to za firmai taki mały z miazszem jest w Żabce też dobry
![]()
Na początki ciazy synem ważyłam 12kg więcej niż teraz byłam na granicy z otyłością, uznał ze to poważny czynnik predysponujący do nadciśnienia ciążowego, zakrzepicy i stanu przedrzucawkowego dlatego dostałam w ramach profilaktyki, teraz już nie jestem w widełkach otyłości, ale nadwagę mam dalej więc dla bezpieczeństwa kontynuujemy tylko w mniejszej dawce 75, a nie 150 jak wtedyA na co bierzesz ten Acard ?
Pyt z ciekawości bo bardzo dużo ciężarnych które znam ma zalecony Acard.