Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wydaje mi się że ( kojarzę że gdzieś słyszałam albo czytałam a również mogło się pozmieniać) spanie na boku to od połowy ciąży.Dziewczyny, mam głupie pytanie
Jak śpicie?
Jestem 9+3 - i na ta chwile dobrze mi się leży i śpi jakiś czas na plecach, na bokach z noga podkuloną czuje dziwne uczucie w podbrzuszu czy na lewej czy prawej stronieczytałam, ze powinno się spać na bokach ale..
Na początku ponoć możesz spać jak chceszDziewczyny, mam głupie pytanie
Jak śpicie?
Jestem 9+3 - i na ta chwile dobrze mi się leży i śpi jakiś czas na plecach, na bokach z noga podkuloną czuje dziwne uczucie w podbrzuszu czy na lewej czy prawej stronieczytałam, ze powinno się spać na bokach ale..
Uwielbiam spać na brzuchuNa początku ponoć możesz spać jak chceszpóźniej na bokach jest najbezpieczniej, a na brzuchu już się nie da
Na plecach nie spałam nigdy, zawsze na brzuchu, ale już zaczyna mi byc zle bo troszkę widzę brzuszek i zrobił się twardy + większe piersi wiec od dwóch dni śpię na bokach ale różnie, ponoć nie ma znaczenia który bok![]()
Tak, mnie lekarz spytała czy chcę znać płeć, ja z racji tego że mój mąż nie mógł wejść ze mną do gabinetu poprosiłam o napisanie na karteczce płci i jak wyszłam z gabinetu to przeczytaliśmy że to córeczka ❤❤❤Gratulacje! Było widać na usg prenatalnym płeć?Ja mam w czwartek będzie 12+0 ciekawe czy uda się zobaczyć
![]()
Ja jeszcze do wczoraj byłam pewna że to chłopiecJeśli nie będzie widać to będę wiedzieć za tydzień jak dostanę wyniki sanco bo tez będę robić w cza
Na początku miałam przeczucie że dziewczynka a teraz to już sama nie wiem, zaczynam czuć że go chłopiec![]()
Ale superTak, mnie lekarz spytała czy chcę znać płeć, ja z racji tego że mój mąż nie mógł wejść ze mną do gabinetu poprosiłam o napisanie na karteczce płci i jak wyszłam z gabinetu to przeczytaliśmy że to córeczka ❤❤❤