Chattahoochee
Fanka BB :)
Ja tak samo! Jakoś nie mogę się przemóc, ale strasznie mi brakuje tego, bo czasem już mi nie wygodnie.Uwielbiam spać na brzuchu
Ale jak tylko się dowiadywałam o ciąży to automatycznie nie potrafiłam spać na brzuchu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak samo! Jakoś nie mogę się przemóc, ale strasznie mi brakuje tego, bo czasem już mi nie wygodnie.Uwielbiam spać na brzuchu
Ale jak tylko się dowiadywałam o ciąży to automatycznie nie potrafiłam spać na brzuchu.
A ja nadal śpię na brzuchu, ale przestaje mi być już wygodnieJa tak samo! Jakoś nie mogę się przemóc, ale strasznie mi brakuje tego, bo czasem już mi nie wygodnie.
Ja najczęściej śpię na plecach bo jest mi najwygodniejDziewczyny, mam głupie pytanie
Jak śpicie?
Jestem 9+3 - i na ta chwile dobrze mi się leży i śpi jakiś czas na plecach, na bokach z noga podkuloną czuje dziwne uczucie w podbrzuszu czy na lewej czy prawej stronieczytałam, ze powinno się spać na bokach ale..
ja jeszcze nie po prenatalnych ale lekarz powiedział też, że z dużym prawdopodobieństwem dziewczynkaDziś miałam badania prenatalne usg+ pappa obecnie 13 tydzień , z usg wszystko dobrze wyniki za 7 dni. Będzie córeczka![]()
my wczoraj też posłuchaliśmy już, aż mi się łezka zakreśliłaGratulacjecudowne wieści!!
Pamiętam jak 1 raz usłyszałam serduszko moich maluchówsą takie momenty które w nas zostają. W piątek wizyta więc mam nadzieję że chociaż zobaczę bijące serduszko
![]()
my dla chłopca mieliśmy mnóstwo imion, które się nam podobają. Jak się okazało że pewnie będzie dziewczynka to albo nam się żadne imię nie podoba tak że razem albo coś No nie dojdziemy do ładuJa myślę,że sama nie wiemkażdy mi "wróży" chłopca. Ja mam imię dla dziewczynki a dla chłopca nie mam,a z córką w ciąży miałam dla chłopca a dla dziewczynki nie
no i czuję się całkiem inaczej niż z córką,wszystko na odwrót ,więc może akurat syn?
Ktoś na bank się ucieszy,mąż z syna córka z siostry a mi bez różnicy
![]()
my już wczoraj dostaliśmy od przyjaciół pierwsze śpioszki. Jak je zobaczyłam jakie to maleństwo to mnie zatkało, a to nie najmniejsze. Dziewczyny doświadczone podpowiedzcie jaki rozmiar najlepiej na sam początek kupować dla noworodka?Wybrałaś opcję płeć na NIFTY pro? Jeśli tak to niedługo się dowiesz na 100%i wtedy można zacząć szaleć: ubranka itp, itd. dobranoc
ja od zawsze na brzuchu więc teraz nie mogę się przyzwyczaić do żadnej innej pozycji. Dzisiaj np jak poszłam w nocy się wysikać to później w żadnej pozycji nie mogłam zasnąćNa początku ponoć możesz spać jak chceszpóźniej na bokach jest najbezpieczniej, a na brzuchu już się nie da
Na plecach nie spałam nigdy, zawsze na brzuchu, ale już zaczyna mi byc zle bo troszkę widzę brzuszek i zrobił się twardy + większe piersi wiec od dwóch dni śpię na bokach ale różnie, ponoć nie ma znaczenia który bok![]()
Mnie też to czeka, dało radę wypić to coś?Ja właśnie siedzę na teście obciążenia glukoza, już minęła godzina nie jest źle. Trzymajcie kciuki, żeby cukrzuca mi znowu nie wyszła!
PowodzeniaJa właśnie siedzę na teście obciążenia glukoza, już minęła godzina nie jest źle. Trzymajcie kciuki, żeby cukrzuca mi znowu nie wyszła!
Wszystko zależy w sumie od tego jak duże będzie maleństwoja jeszcze nie po prenatalnych ale lekarz powiedział też, że z dużym prawdopodobieństwem dziewczynka
my wczoraj też posłuchaliśmy już, aż mi się łezka zakreśliła
my dla chłopca mieliśmy mnóstwo imion, które się nam podobają. Jak się okazało że pewnie będzie dziewczynka to albo nam się żadne imię nie podoba tak że razem albo coś No nie dojdziemy do ładu
my już wczoraj dostaliśmy od przyjaciół pierwsze śpioszki. Jak je zobaczyłam jakie to maleństwo to mnie zatkało, a to nie najmniejsze. Dziewczyny doświadczone podpowiedzcie jaki rozmiar najlepiej na sam początek kupować dla noworodka?
ja od zawsze na brzuchu więc teraz nie mogę się przyzwyczaić do żadnej innej pozycji. Dzisiaj np jak poszłam w nocy się wysikać to później w żadnej pozycji nie mogłam zasnąć
Oj ja już to dużo razy robiłam bo lekarz zleca mi po ciąży co jakiś czas, żeby zobaczyć, czy się nie przyplatala tata "zwykla" cukrzyca. Ja jestem dziwna bo mi ta glukoza smakuje w miarę. Ewentualnie sok z cytryny można dodać. Po badaniu jednak przez dłuższy czas źle się czuje.Mnie też to czeka, dało radę wypić to coś?Rzeczywiście takie niedobre? :d